Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kai norisi geriau. Domus galerijoje“ Rimos Triškutės ašaros dėl mamos ir romanas su Egidijumi Dragūnu!

Jos akys keliskart apsipylė ašaromis, o netrukus ji paprašė sustabdyti filmavimą. Interviu pasaulyje žinomai lietuvių manekenei Rimai Triškutei buvo sunkus.
Tituluotoji gražuolė Rima Triškutė.
Tituluotoji gražuolė Rima Triškutė.

Ji pirmą kartą po pastaraisiais mėnesiais aptarinėjamo skandalo dėl draugystės su Egidijumi Dragūnu ryžosi atskleisti asmeninį gyvenimą, praneša TV3.

„Per tuos kelis mėnesius spaudoje buvau išvadinta baisiausiais žodžiais, kad esu apsišaukėlė, kad darausi reklamą, net persekioju Egį, nes esu pamišusi jo gerbėja. Dar labiau skaudino jo paties žodžiai žurnalistams, kad esu niekas, kad man nėra vietos jo gyvenime. Neįsivaizduoju, kaip jis galėjo taip mane viešai pažeminti ir taip meluoti“, – laidai „Kai norisi geriau. Domus galerija“ pasakojo Rima, su E.Dragūnu, kaip pati sako, artimai draugavusi pusmetį.

Ar tiesa, kad dar iki viešumon iškilusios ir tikra sensacija tapusios jųdviejų meilės istorijos žinomam modeliui vienas leidinys siūlė parduoti savo istoriją, o paparacai kadrus, kuriuose Rima būtų įamžinta su Egidijumi, medžiojo net naktimis?

„Papasakosiu visą tiesą ir padėsiu tašką šioje istorijoje, daugiau niekuomet apie tai nekalbėsiu. Tai bus pirmas ir paskutinis kartas“, – ryžtasi mergina.

Pasaulinių grožio konkursų nugalėtoja ir tarptautinę modelio karjerą padariusi mergina papasakos apie skaudžiausią gyvenimo įvykį – mamos žmogžudystę ir pirmuosius žingsnius mados pasaulyje, pagyvenusių milijonierių siūlymus tapti mylimąja bei draugystes su tokiomis žvaigždėmis kaip Naomi Campbell.

„Kai norisi geriau. Domus galerija“ – jau šį trečiadienį, balandžio 22 dieną, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius