Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atpažinti pažinčių svetainių Kazanovą?

Virtualioje erdvėje – milijonai žmonių, ieškančių antrosios pusės. Tačiau pažinčių svetainėse taip pat gausu vyrų, ieškančių ne įsipareigojimų, o norinčių tiesiog gerai praleisti laiką. Tokie žmonės įsitraukia į pažinčių pasaulį ne todėl, kad viltųsi surasti antrą pusę, o tiesiog mėgaujasi užmegzdami naujas pažintis.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Tokie pažinčių svetainės lankytojai vienu metu susitikinėja daugiau nei su viena moterimi: jie susitinka vos keliems pasimatymams ir nutraukia besimezgantį ryšį. Jei jūs ieškote ilgų ir tvirtų santykių, susidūrimas su tokiais vyrais gali būti skausmingas ir nuvilti ieškant didžiosios gyvenimo meilės. Štai keletas patarimų, kaip galima atpažinti tokius vyrus virtualioje erdvėje, kuriais pasidalijo Bettyconfidential.com.

Jo siunčiamos žinutės yra neasmeniškos ir pavėluotos

Jei į jūsų siunčiamas žinutes yra atsakoma pavėluotai ir galbūt jos nėra labai asmeniškos, galimas dalykas, kad vyrukas bendrauja daugiau nei su viena moterimi vienu metu. Jei prireikia kelių dienų atsakyti į jūsų žinutes, vadinasi, kad jūsų pašnekovas nesutelkia viso dėmesio jums ir neketina įsipareigoti.

Jis supainiojo jus su kita moterimi

Jei vyras bendrauja daugiau nei su viena moterimi tuo pačiu metu, labai tikėtina, kad kada nors jie paslys ir susipainios varduose. Pavyzdžiui, jis taip pat gali lengvai susimaišyti bendraudami apie jūsų veiklą: paklausti, kaip sekėsi darbas biure, nors jūs dirbate iš namų. Jūs turėtumėte sunerimti, jei pataisius jį, jis pradeda mėtyti pėdas.

Noras skubinti naujus santykius

Jei jis nori susitikti su jumis vos po pirmojo pokalbio ir po jo iš karto nusitempti jus į lovą – būkite atsargios. Tokie vyrukai tiesiog gyvena idėja užkariauti naują moterį, tai yra tarsi jų gyvenimo tikslas. Vos jie sužavi moterį, pasilinksmina su ja, jie tuoj pat neria į krūmus.

Taip pat jei pokalbio metu pašnekovas neklausia jokių asmeninių klausimų, tai reiškia, kad jis nesidomi jūsų gyvenimu ir nenori sužinoti jokių įdomių detalių, nes jis paprasčiausiai nėra rimtas kandidatas.

Nereikia pamiršti, kad tokie vyrukai yra tik mažuma pažinčių svetainių lankytojų, tačiau pravartu žinoti ir atpažinti juos. Galiausiai, jei jūs ieškote meilės ir įsipareigojimo, tiesiog tokie žmonės gaišina jūsų laiką ir užgauna jausmus, priverčia nepasitikėti kitais vyrais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius