Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaip gyveni“ – laidų ciklas apie skandalingiausius lietuvius

LNK laidos „Kaip gyveni?“ rengėjai pradeda reportažų ciklą apie skandalingiausius pastarųjų dešimtmečių Lietuvos žmones. Paradoksalu – dar neseniai jų buvo daug ir visur, o dabar juos sunku rasti. Jie slepiasi, vengia kontaktų su žurnalistais ir prireikia didelių pastangų norint įkalbinti pasirodyti viešai.
Saulius Oželis
Saulius Oželis / LNK nuotr.

Pirmojoje „Kaip gyveni?“ laidoje ketvirtadienį – trys iš jų. Didžiausias Lietuvos antisemitas  Saulius Oželis atvirai pasakos, kaip juo domėjosi Lietuvos saugumas ir Simono Vyzentalio centras Izraelyje. Ko reikia, norint surengti politinę ar pilietinę akciją, apie kurią kalbėtų visa Lietuva? Kai ponas Saulius sudegino Izraelio valstybinės vėliavos imitaciją, apie tai rašė viso pasaulio spauda. Tikimės, jo patarimai neįkvėps kartoti to paties, nes sulaukęs keturiasdešimties skandalingasis tauragiškis kritiškai kalba apie savo patirtį.

Saulių Oželį dabar sunku rasti, jis gyvena pasislėpęs, pakeitęs savo telefonus ir kitaip vertina praeitį.

Kitas herojus – buvęs Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys, Signatarų namų direktorius, trijų Vilniaus senamiesčio kavinių ir alkoholio parduotuvės steigėjas… Šiandien bedarbis, bet neleidžiantis savęs užmiršti Stasys Urniežius. Prisistatantis Gediminaičių kunigaikščiu Vildaugu.

Ponas Stasys papasakos, kaip Rolando Pakso prezidentavimo metais pateko į Vasario 16-osios pokylį prezidentūroje ir prezidentą Algirdą Brazauską vertė klauptis priešais prezidentą Rolandą... Tai – ne prasimanymas. Atsiverskite 2004-ųjų vasario laikraščius.

Kur dingo Antanas Terleckas ir tauragiškis Saulius Oželis? Laidos rengėjai juos aplankė namuose. Ponas Antanas papasakos, kodėl profesorius Vytautas Landsbergis iki šiol negali jam atleisti ir apie ką pasišneka su prezidentu A.Brazausku, kai susitinka.

Kitoje LNK laidoje žurnalistai pasakos, kaip gyvena ultraradikaliais pareiškimas garsėjantis Visvaldas Mažonas ir visuomeninio Žemaitijos parlamento vadovu prisistatantis Justinas Burba.

„Kaip gyveni?" – 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius