Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip Oksana Pikul Simo Jasaičio šeimą „griovė“

TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ Oksana Pikul nusprendė paatvirauti.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / LNK nuotr.

Oksana įsileido žurnalistus į savo namus, o šie nesunkiai juose rado Simą Jasaitį menančių simbolių. Virtuvėje puikavosi S.Jasaičio, paplūdimyje mūvinčio tik trumpikes, nuotrauka, o kambaryje – žalias šalikas su krepšininko vardu. Visa tai, pasak Oksanos, jai padovanojo S.Jasaitis.

Šio TV interviu su Oksana priešistorė nelinksma. Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad jau rugsėjo 29-ąją ant pirmojo Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjos B.Todesienės stalo atsirado Vaidos Jasaitienės skyrybų pareiškimas.

Pramogų pasaulio užkulisuose jau senokai šnabždamasi, kad Simo ir Vaidos Jasaičių šeimą išskyrė šviesiaplaukė gražuolė O.Pikul. Pasak TV laidos autoriaus E.Žičkaus, Vaida žiniasklaidoje yra net prasitarus, kad Oksana – tai „turtingą krepšininką persekiojanti įkyri blondinė“. Tačiau  Oksana neigia, kad išskyrė Jasaičių šeimą, nors prisipažįsta, kad Simas yra jos draugas.

Aš esu už šeimos vertybes. Jokių kairių, jokių dešinių. Aš taip negalėčiau gyventi...

„Mano nuomone, aiškintis santykius per žiniasklaidą juokinga. Jie yra vyras ir žmona. Tai tegul tarpusavyje ir kalbasi, o ne viešai. Aš esu už šeimos vertybes. Jokių kairių, jokių dešinių. Aš taip negalėčiau gyventi“, – filosofavo Oksana. Ji teigė, kad „jokia moteris darnios šeimos neišardys“.

15min.lt primena, kad kiek anksčiau S.Jasaitis Lietuvos pajūryje buvo nufotografuotas, kai leido romantiškus vakarus su dainininke Atlanta. Tuo tarpu Vaida Jasaitienė yra užfiksuota su Daktarų grupuote siejamo vyro draugijoje.

Ar S.Jasaitis yra tas vyras, kurį Oksana galėtų pamilti? Juk jis yra prasitaręs, kad galėtų Oksaną vesti. „Jis gražus vyras – iš stuomens ir iš liemens. Su juo labai gera bendrauti, tai šiltas žmogus, kaip ir jo sesuo Aistė. Pašneki pusvalandį apie nieką ir labai gerai jautiesi“, – sakė Oksana.

Primename, kad visai neseniai Oksana išsiskyrė su 13 metų vyresniu verslininku Stasiu. Jis dėl savo verslo, o ji dėl darbų pramogų pasaulyje matydavosi labai retai. Todėl vieną dieną pasikalbėjo ir išsiskyrė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius