Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip papuošti pavasarį

Dar visai neseniai dangstęsi nuo lietuviškai atšiaurių vėjų ir keistų kritulių, sinoptikų vadinamų šlapdriba, dabar kaip katinai markstomės prieš saulę, nedrąsiai atsilapojam paltą ir vis dažniau namie paliekam pirštines – pavasaris įsibėgėjo visu gražumu.
Papuošk savimi pavasarį!
Papuošk savimi pavasarį! / Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr.

Šį kartą kalbinam prekybos ir pramogų centre „Ozas“ įsikūrusių parduotuvių darbuotojus ir klausiam, kaip rengtis, kad ne pavasaris mus, bet mes pavasarį puoštume.

Duoklė klasikai

Svarbiausias pavasario aprangos tendencijas galima įvardinti parduotuvės „Reserved“ darbuotojų pastebėjimu – jie teigia, kad šiuo metu vyrauja trys aprangos kryptys: romantiška, gatvės safario ir, žinoma, visuomet madinga klasikinė. Nemėgstantys griežto ir oficialaus stiliaus neturėtų bijoti klasikinės aprangos – šį pavasarį ji jaunatviškai gaivi, papuošta įvairiausiais ornamentais, piešiniais ir dar stebinanti netikėtais siluetais. Be to, patiktų mums tai ar ne, bet artėjant egzaminams ir kitiems studijų išbandymams, be stilingo švarkelio ar dailių kelnių – nė iš vietos.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Papuošk savimi pavasarį!
Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Papuošk savimi pavasarį!

Jei vaikinai, perskaitę pastarąją pastraipą, lengviau atsikvėpė ir pagalvojo, kad merginos tegul puošiasi švarkeliais ir sijonais, o jiems pakaks džinsų ir mėgstamiausio visiems gyvenimo atvejams tinkančio megztuko, siūlom įkvėpti dar kartą – šį pavasarį tikras vyras neapsieis be švarko! Parduotuvės „Ravel“ vadovas sako, kad šiuo metu madingiausi vyriški drabužiai – klasikinio stiliaus su moderniais akcentais, taigi kasdiene apranga galėtų tapti švarko ir margaspalvių, linksmais piešiniais puoštų marškinėlių derinys – gražu, stilinga ir nenuobodu. Norintiems dar labiau traukti akį siūloma gausi aksesuarų kolekcija – didelės rankinės, šalikai ir kaklaskarės su netikėtais raštais.

Romantiški akibrokštai

Šalia švarkais vyriškumą paryškinusių vaikinų šį pavasarį merginos raginamos sužibėti išskirtiniu moteriškumu, kuriuo pasižymėjo praėjusio šimtmečio 6-asis dešimtmetis. Būtent jis įkvėpė naująją „Tally Weilj“ pavasario kolekciją, kurios svarbiausias akcentas – suknelės. O jos visokios: įliemenuotos, į apačią platėjančios, prigludusios, trumpos, dengiančios blauzdas, gėlėtos, languotos, margintos žirnelių motyvais ir gyvūnų raštais. Nemėgstančioms suknelių, bet norinčioms pasipuikuoti savo kojomis, siūloma dar viena pavasario naujiena – trumpi šortai pakeltu liemeniu. Tik perspėjam: tai – laisvalaikio ir vakarėlių aprangą, tad, eidama į universitetą, savo gražiuosius šortukus palik spintoje, gerai?

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Papuošk savimi pavasarį!
Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ nuotr./Papuošk savimi pavasarį!

Jau dabar svarstančioms, kuo reikės puoštis per išleistuvių, mokslo metų baigimo, diplomų teikimo ir kitus vakarėlius, subtilų bei moterišką stilių siūlo parduotuvė „Seppälä”. Balandžio mėnesio kolekcija „Pudrinė“ – kaip tik tokia: vyrauja puošnūs drabužėliai, lengvos gėlėtos suknelės, švarkeliai su dirželiu per juosmenį, spalvos labai švelnios ir pastelinės. Bet jei vienintelis dalykas, apie kurį šiuo metu galvoji – atostogos, tuomet jas pranašauja kolekcija „Globalistas“, kurios pagrindinės detalės – keliautojo įvaizdis, natūralios žemės spalvos, ilgi drabužiai ir žemakulniai medžiaginiai bateliai. Rodos, jau ir jauti, kaip po kojomis girgžda smėlis ir pečius svilina saulė!

Jei vis dar negalite apsispręsti, kuo artimiausiu metu norėtumėte papildyti savo spintą, laukite kitos savaitės – nuotraukomis iliustruosime, ką vadiname gražia, linksma ir pavasarį puošiančia apranga!
 

Užsakymo nr. AKI 20110329

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius