-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pasiekti orgazmą per 60 sekundžių

Dauguma vyrų galvoja, kad moterims orgazmui patirti reikalinga ilga preliudija, glamonės, intymi aplinka. Tačiau ne viena moteris gali patirti orgazmą taip pat greitai kaip ir vyrai. Štai keli pagrindiniai būdai, kaip galima pasiekti orgazmą per 60 sekundžių.
Erotika
Erotika / 123rt.com nuotr.
Temos: 2 Orgazmas Seksas

1. Hidromasažas arba galinga sūkurinė vonia, padedanti kautis ne tik su celiulitu, bet ir greitai pasiekti orgazmą. O orgazmo pasiekimo technika labai paprasta: nukreipiate reikiama kryptimi savo intymią vietą, tiksliau, klitorį, kad patektų į intensyvią vandens srovę ir „suakmenėjate“ minutei.

 2. Sekso žaisliukai taip pat gali privesti prie orgazmo greičiau nei nuostabiai puikus meilužis. Bene efektyviausias sekso žaisliukas, norinčioms greitai pasiekti orgazmą, – vibratorius su papildoma funkcija klitoriui stimuliuoti. Paprastai tokie sekso žaisliukai turi tris režimus ir tris greičius.Tačiau jei niekados anksčiau nemėginote, gal net ir pirmu greičiu patirsite orgazmą per rekordiškai trumpą laiką.
 
3. Jaudinantis lubrikantas su kaitinančiu efektu gali paversti jūsų įprastą ir tradicinį seksą (ar net masturbaciją) tikru cunamiu. Pakanka užlašinti lubrikanto ant klitorio ir taško „G“ ir įprastos glamonės bei prisilietimai bus juntami gerokai karščiau ir ryškiau. O orgazmo fejerverkų neteks ilgai laukti.

4. Yra viena stebuklinga sekso poza, kuri gali privesti iki orgazmo per minutę. Atsigulkite ant nugaros, o kojas sulenkite per kelius. Tegul partneris stimuliuoja klitorį (arba galite daryti tai pačios), o jūs tuo metu kiek pakeldamos sėdmenis nuo lovos įtempkite jas. Tai bus ne tik puikus fitneso pratimas, bet ir paprastas būdas greitai susijaudinti ir greitai bei stipriai baigti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius