Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip po skyrybų moterims atsitiesti ir ryžtis naujiems santykiams?

Kai tenka išgyventi skyrybas, jums turbūt atrodo, kad daugiau niekada nepasiryšite naujiems santykiams, juolabiau meilei. Tačiau laikas bėga, jūsų širdis išgyja, todėl geriausia, ką galite padaryti, tai leisti sau vėl patirti romantiškus jausmus.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Shutterstock nuotr.

Nežinote, nuo ko pradėti? Portalas moterims Femalefirst.co.uk. pateikia keletą patarimų, kaip atstatyti savo gyvenimą po skyrybų.

1. Būkite atviros pokyčiams

Ilgalaikių santykių metu, iki skyrybų, jūs buvote pripratusi prie savo antrosios pusės keistenybių, pageidavimų ar įpročių, viskas tekėjo įprasta vaga. Išgyvenus skyrybų skausmą ir pasiryžus naujai pažinčiai, judėjimą į priekį stabdo baimė palikti saugią savo komforto zoną, kur viskas įprasta ir žinoma. Nors iš pradžių tai gali atrodyti bauginančiai, netrukus suprasite, kad susitikinėdama su nauju vyru, visiškai priešingu jūsų buvusiam mylimajam, atrasite daug naujų dalykų.

2. Išbandykite internetines pažintis

Pažintys internetu yra labai populiarios ir tikrai kitokios nei tada, kai paskutinį kartą buvote vieniša. Atsikratykite išankstinių nusistatymų apie internetines pažintis ir užsiregistruokite kuriame nors iš portalų. Geriausias dalykas apie tokias pažintis po skyrybų – nėra jokio spaudimo ir jūs pati gali priimti sprendimus. Tai taip pat geras būdas sutikti panašiai mąstančius vienišus vyrus, kurie supranta, ką reiškia skyrybos.

3. Neleiskite skyryboms kalbėti už jus

Skyrybos – tai, kas nutiko jums, o ne kas jūs esate. Kai sutiksite naują vyrą, pasistenkite daug nekalbėti apie praeities santykius ir nelyginkite kiekvieno sutikto vyruko su savo buvusiuoju. Skirtumai yra gerai! Taip pat, neleiskite sau skyrybų naudoti kaip priemonės, sulaikančios nuo romantiškų santykių. Skyrybos yra labai skausmingos ir tikrai baisu vėl pradėti susitikinėti, tačiau rizika atsiperka.

4. Eikite savo tempu

Yra didžiulis skirtumas tarp nusiteikimo pradėti naujus santykius ir skubėjimo pulti į naujas pažintis, siekiant taip neva išgydyti skyrybų žaizdas ir  numalšinti skausmą. Jei jūs dar nesate nusiteikusi rimtiems santykiams, normalu per pirmus pasimatymus neskubėti. Jei jūs norite ilgalaikių santykių ir netgi antrą kartą ištekėti, klausykite savo širdies ir instinktų. Nėra nustatyto laiko, kiek jums reikėtų išlaukti iki vėl pradedant susitikinėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius