Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaip Rimantė Valiukaitė mokė Inetą Stasiulytę gimdyti: žiūrėkite video

Aktorei Inetai Stasiulytei vadinant paskutinį savo vaidmenį prieš gimdymą, komedijos „Tarp mūsų mergaičių“ kūrėjai pasistengė jos nėštumą išnaudoti maksimaliai. Ineta ne tik vadino netrukus gimdysiančią nėštukę – jos 8 mėnesio nėštumas tapo smagiausių improvizuotų filmo pokštų šaltiniu. Viena juokingiausių filmo scenų, kuria prieš oficialią filmo premjerą pasidalino filmo kūrybinė grupė – aktorės Rimantės Valiukaitės pamokos Inetos personažui.
Filmas „Tarp mūsų, mergaičių“
Filmas „Tarp mūsų, mergaičių“ / Ievos Jūros Jūraitės nuotr.

Tiesa, filmo režisieriaus Kęstučio Gudavičiaus teigimu, šią šmaikščią sceną filmuoti buvo sunku.

„Filmuotis aktorėms buvo labai linksma, tačiau komedijose linksmumas neretai reiškia daug nepavykusių kadrų. Taip ir su šiuo epizodu. Darėm daug dublių, sceną kartojome kelis kartus, nes vos pradėjus filmuoti, kažkuri aktorė iš šešetuko prapliupdavo juoku. Galiausiai pavyko, bet tuo pačiu prigaminome nemažai medžiagos nepavykusių kadrų filmukui“, – linksmai pasakojo režisierius.

Rimantė Valiukaitė pasidalino savo įspūdžiais apie sceną.

„Scenoje mano kurtas personažas – rimtą draugą turinti, emancipuota ir labai reikli moteris Daiva padeda nėščiai draugei Godai. Goda yra vieniša mama, o Daiva jaučiasi viską geriau išmananti, todėl ne tik nuperka visus vaiko auginimui reikalingus daiktus, ne tik nurodinėja kaip gyventi, bet dar ir moko, kaip gimdyti. Būtent gimdymo kvėpavimo pratimų scena yra vienas juokingiausių epizodų visame filme“, – sakė aktorė Rimantė Valiukaitė.

Štai šio epizodo ištrauka:

VIDEO: R. Valiukaitė moko I. Stasiulytę gimdyti

Apie filmą „Tarp mūsų, mergaičių“

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Žinoma, „Tarp mūsų, mergaičių“ subalansuotas moterims (ypač „Sekso ir miesto“ gerbėjoms), tačiau filmą privalo pamatyti ir vyrai – kad sužinotų, ką moterys kalba, kai jų nėra šalia. Garantuojame, kad jie irgi juoksis už pilvų susiėmę.

Filmo režisierius – Kęstutis Gudavičius. Filmą platina „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Ineta Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. gruodžio 28 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius