-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip suprasti vyrus?

Prirašyta begalės knygų, kaip sunku vyrams suprasti moteris, tačiau tiesa tokia, kad suprasti vyrus moterims yra lygiai taip pat sunku. Jie dažnai padaro tokių dalykų, kurie moteris priverčia savęs paklausti, ką tai reiškia.
Flirtas
Flirtas / Photos.com
Temos: 2 Moteris Santykiai

Būdai, kaip suprasti vyrus

Jie sako tai, ką galvoja

Jei jie ką sako, tai tikrai tai ir galvoja. Jie kalba kodais tik tuomet, kai jaučiausi nepatogiai apie ką nors kalbėdami. Neskaitykite vyrų kalbos tarp eilučių, nėra prasmės.

Jie nesidalina jausmais

Dauguma vyrų prityla tuomet, kai reikia kalbėti apie jausmus. Jei jie sako, jog nenori kalbėti apie tai, neverskite to daryti. Nebent su jumis jaučiasi labai patogiai, tuomet apie jų jausmus tikrai išgirsite. Vyrai turi labai stiprų kontrolės jausmą, štai kodėl nemėgsta kalbėti apie jausmus.

Jie nori būti VYRAi

Jei jie manys, kad priverčiate juos jaustis mažiau vyrais, nebus su jumis ilgai. Įsitikinkite, kad jie žino, kad gerbiate ir žavitės vyriškumu.

Pasakykite, ko norite

Vyrai galvoja kaire smegenų puse, o moterys abiem, todėl dažnai kyla ginčų. Jis nesupras jūsų subtilių užuominų, jei ko nors norite, pasakykite. Jei norite dovanos ar kad ką nors padarytų, pasakykite.

Būkite pasiruošusi prisilietimams

Vyrams patinka liesti ir kai juos liečia. Todėl jei jums tai nepatinka, tuomet bėda. Geriausias kelias į vyrų širdį yra prisilietimai.

Jam reikia erdvės

Nors vaikinas gali pareikalauti viso jūsų laiko, jam reikia laiko sau. Visi vyrai nori būti nepriklausomi. Leiskite jam pabūti su draugais ir jis jus mylės dar labiau.

Būkite su juo

Jūs jį galite labai mylėti, bet jei jis to nežino, tuomet tai beprasmiška. Pasakykite apie savo jausmus tiesiai šviesiai ir pamatysite, kaip jus įsimylės.

Jie nori draugės, bet ne žmonos

Vyrai mėgsta turėti draugę kaip trofėjų, kurią gali demonstruoti prieš draugus. Net jei jūs esate kartu gana ilgai, neužmirškite skirti dėmesio savo makiažui. Galų gale juk jie turi akis.

Vyrai yra paprasti

Atsiminkite, kad vyrai yra paprasti, ir niekada gyvenime su jais neturėsite problemų. Jie vertina moteris, kurios yra paprastos, ištikimos ir turi humoro jausmą. Išmokite kalbėti tiesiai, nes jie nesupranta užuominų. Apdovanokite jį dėmesiu ir gausite tai, ko norite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius