Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip susigrąžinti buvusią merginą?

Sutinkate svajonių merginą, įsimylite, viskas tiesiog puiku, tačiau po kurio laiko pradedate pyktis ir ji jus nusprendžia palikti. Tada jūsų pasaulis subyra į šipulius, savęs klausiate, ką daryti toliau. Paprasta. Pabandykite ją susigrąžinti.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiems partneriams.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiem partneriams. / Photos.com

Mes pateiksime keletą patarimų, kaip susigrąžinti buvusią mylimąją, jei ji vis dar netikra dėl savo sprendimo.

Kontroliuokite savo emocijas

Jūs ką tik patyrėte skyrybas ir visos jūsų emocijos kunkuliuoja. Tai normalu. Jei manote, jog mergina, sužinojusi apie jūsų jausmus, ką nors darys, klystate. Greičiau jai gali atrodyti, kad elgiatės kaip nebrandus žmogus, kuris negali susitvarkyti su emocijomis. Pirmas dalykas, ką jūs turite padaryti, – susiimti.

Skirkite laiko kitoms moterims

Tai nereiškia, kad po skyrybų turite iš karto pulti susitikinėti su kitomis moterimis. Tiesiog būkite tarp draugų, kur netrūktų ir žavių moterų. Jūsų buvusi mergina tuomet gali pamatyti, kad be jos dar turite daug kitų galimybių. Jei ji jums vis dar ką nors jaučia, tikrai grįš pas jus.

Nebandykite su ja susisiekti

Nuo tos akimirkos, kai išsiskirsite, nustokite su ja komunikuoti, nebesiųskite jokių žinučių linkėdami „labos nakties“. Tai gali priversti suprasti, kad jai jūsų trūksta. Jei ji su jumis bendraus ir po skyrybų, nepajus, kad jūsų nėra šalia.

Nebėkite nuo jos

Nesvarbu, kad nebebendrausite, sutikę buvusią mylimąją nuo jos nebėkite – tiesiog nusišypsokite ir pasisveikinkite. Pasistenkite, kad jūsų veidas neatrodytų kaip skyrybų sužlugdyto vyro. Stenkitės daug juoktis, būkite linksmas ir žavus, tuomet ji gali suabejoti savo sprendimu ir norės pas jus grįžti.

Būkite kantrus

Jūs neturite slėpti, kad ji jums vis dar patinka, tačiau aiškiai parodykite, jog neketinate maldauti, kad grįžtų. Ji turi pamatyti brandų žmogų, kuris žino, kaip kovoti su gyvenimo sunkumais. Būkite kantrus, duokite jai laiko. Tuomet, kai ji pajus, kad tolstate, tikrai bandys jus susigrąžinti. O juk to jūs ir norėjote!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius