Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip žinoti, jog tai tikrai JIS

Meilė yra jausmas, kai viduje viskas verda, emocijos liejasi per kraštus, o galva nustoja veikusi. Taigi kai ateina laikas priimti sprendimą dėl santykių įteisinimo su partneriu, visi jaučiasi sutrikę.
Artumas
Artumas / Photos.com
Temos: 1 Meilė

Geriausias atsakymas šiuo atveju būtų – klausykite savo galvos. Tai ką širdis pradėjo, galva privalo tą reikalą išmintingai užbaigti. Taigi kaip žinoti, ar tai tikroji jūsų meilė?

Ženklai, rodantys, jog tai tikrai JIS

Svarbiausias dalykas, jog su juo jūs jaučiatės atsipalaidavusi. Dažnai tiktai mūsų šeima ir artimi draugai žino, kokie esame iš tikrųjų. Taigi jei jis pažįsta kiekvieną jūsų asmenybės dalelę ir vis dar jus myli, tuomet jis tikrai skirtas jums.

Geriausias būdas sužinoti, ar vaikinas tikrai skirtas jums, yra pažaisti atminties žaidimą. Kai iš tikrųjų mylite, jūs atsimenate visas svarbias datas – pirmąjį susitikimą, pirmąjį bučinį, gimimo dieną ar kitas datas, kurios jums abiems svarbios. Taigi ar jis atsimena visa tai?

Atsakykite į klausimą, ar jūs jį mylite ir tuomet, kai jis nėra gražiai apsirengęs, susitvarkęs. Kuo labiau jūs jį mylite natūralų, tuo labiau tai rodo, jog jūsų santykiai artimi.

Įsitikinkite, kad jis yra padorus vaikinas, su geromis manieromis. Nors tai gali atrodyti nebūtina sąlyga šiuo metu, tai gali tapti svarbiu dalyku ateityje.

Ar jūs apie jį kalbate dažnai? Ar jums su šeima ar draugais patogu kalbėti apie kažką, ką jis padarė?

Jums taip pat turi būti patogu su juo kalbėti apie jūsų praeitį ir netgi ateitį. Jūs turite įsivaizduoti, kaip jūsų santykiai atrodys po penkerių ar dešimties metų. Ar ateityje matote jūsų santykius laimingus?

Labai svarbu sužinoti, ką jis galvoja apie jus. Nors jis gali nepasakyti dalykų, kurie jumyse jam nepatinka. Bandykite tuos dalykus sužinoti kitais keliais – galbūt tai jis gali pasakyti kitiems žmonėms ar tuomet, kai jis mano, jog jūs negirdite.

Jis turi sugebėti jus įkvėpti, padrąsinti, elgtis taip, kas priverstų jus augti kaip asmenybei. Jis turi sugebėti priversti jus jaustis tiesiog gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius