-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kakadu“: kiek vaikų iš tikrųjų turi Ligitas Kernagis?

Po to, kai pradėjo lįsti galai ir sklisti kalbos, kad Seimo narys Ligitas Kernagis neva nesuskaičiuoja, kiek turėjo moterų ir kiek su jomis susilaukė vaikų, tautos išrinktasis sutiko LNK laidai „Kakadu“ atlikti išsamią savo gyvenimo išpažintį ir pagaliau užkirsti kelią iš piršto laužtiems gandams.
Ligitas Kernagis
Ligitas Kernagis / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Nusivežė „Kakadu“ į Jonavą ir atliko išsamią savo gyvenimo slėpinių ataskaitą. Šiam žingsniui, „Kakadu“ žiniomis, paskatino pyla, gauta nuo paties Seimo pirmininko, kai apie bendrapartietį žiniasklaidoje pasirodė įvairiausi ir ne patys maloniausi gandai, rašoma LNK pranešime.

Ligitas Kernagis papasakojo, kaip jis su kolegomis koncertuodavo legendiniame „daktarų“ grupuotei priklausiusiame „Vilijos“ restorane. Tuomet į poras Ligitui piršosi ne viena gražuolė...

„Tikroji išdykėlė“ – viena jų. Aušrinė pati prisipažino, kad „Vilijos“ klestėjimo laikais, tarp jos ir Ligito Kernagio užsimezgė karštas romanas...

Kaip bebūtų keista, pats seimūnas artimus santykius su „Tikrąja išdykėle“ neigia... Seimo nario teigimu, juos siejo tik muzikinė veikla.

„Iš viso kiek bendravom, tai buvo aštuoni mėnesiai. Susipažinom labai paprastai – ji labai norėjo dainuoti ir aš jai keletą dainelių padariau…“ – pasakojo politikas.

Tačiau ką kalba pačios Ligito Kernagio pažintos moterys? Atvira tiesa apie Seimo nario meiles – šiandien 21.00 per LNK „Kakadu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius