Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kakadu” skelbia tarptautinę Lino Karaliaus paiešką

Kai „Kakadu“ parodė reportažą, kaip Linas Karalius prisimelavęs, kad slaugo sergantį tėtį, pabėgo iš plenarinių posėdžių į Tailandą, Seimas svarstė šildymo kainas ir pedofilijos bylą. Tuo metu Linas Ezopas Karalius voliojosi po palmėmis ir mėgavosi transvestitų bei kitais šios pietų šalies teikiamais malonumais.
Paviliotas tailandietiškų grožybių Linas Karalius
Paviliotas tailandietiškų grožybių Linas Karalius / LŽ nuotr.

Niekas iš politikų negalėjo patikėti, kad tautos išrinktasis gali šitaip elgtis. Šiuo Karaliaus poelgiu didžiai pasipiktino Seimo pirmininkė Irena Degutiene ir pareiškė, jog toks darbuotojas, nebuvęs darbovietėje mėnesį be jokios pateisinamos priežasties, būtų išspirtas iš bet kurios privačios ar valdiškos įstaigos. Buvo nedelsiant pradėti rinkti parašai dėl apkaltos Linui Ezopui Karaliui. Seimo vadovybė ir Seimo nariai net neabejoja, kad interpeliacija įvyks.

„Kakadu” atkapstė naujausius ir kur kas įdomesnius faktus apie Lino Karaliaus potyrius Tailando transvestitų, lesbiečių ir kituose vakarėliuose. Štai kokiais įspūdingais reginiais mėgavosi Seimo narys. Netaisyta citata iš parlamentaro dienoraščio:

„Vakare nuvažiavome į PaTongą ir nusprendėme aplankyti vieną charakteringiausių Tailando šou – „Ping Pong Pussy“ šou. Užėjome į klubelį. Teko užsisakyti brangų gėrimą. Priešais ant stalų ir scenos visiškai apatiškomis veido išraiškomis uodegas vizgino įvairaus svorio vietinės merginos. Laukėme šou pradžios. Balsas garsiai pranešė, kad draudžiama filmuoti ir fotografuoti. Ir štai....

Į sceną įžengė tokia pabuvusi kvadratinio kūno sudėjimo, kokių 45 metų artistė su stiklainiu rankoje. Pridėjo stiklainį su vandeniu prie klyno ir iš ten... viena po kitos pradėjo lįsti AUKSINES ZUVELES :)),

po kelių minučių iš jos stebuklingo lytinio organo buvo ištraukta 5 metru ilgio gėlių girlianda, o dar vėliau iš tos pačios vietos išskrido GYVAS PAUKSCIUKAS!!!!

Mes stebėjome viska išsižioję.. tai bent meistriškumas. Ką gi dar neseksualesnio ji sugebės atlikti? Ogi įsikišusi TEN 2 uždegtas cigaretes, ėmė rūkyti. Ir pabaigai pašaudė teniso kamuoliukais į bokalą, pastatytą ant grindų. Wow! Verta buvo pamatyti.

Kaip rašo dienoraštyje Linas Ezopas, jis, pabuvęs Tailande dvi savaites, planavo grįžti į Seimo sesiją savaitei, o po to vėl grįžti į Tailandą ir smagintis su savo drauge Puketo baruose. Tačiau Seime jo neradome. Parlamentaro pėdsakų „Kakadu“ neaptiko nei namie, nei kitose žinomose jo buvimo vietose. Kur dingo seimūnas – nežinia. Aišku viena – Seime renkami parašai jo apkaltai surengti.

„Kakadu“ kreipiasi į žiūrovus ir prašo jų ypatingos pagalbos. Jei kas matė Seimo narį Ezopą, skambinkite į redakciją Vilniuje 216 1490 arba rašyti laiškus info@betabu.lt

Pabaigai dar viena ištrauka iš Lino Karaliaus dienoraščio:

„Ant kiekvieno kampo pardavinėja kibirėlius su alkoholiu, o iki paryčių visur garsiai groja įvairaus skonio tranki muzika. Žodžiu, sala tikrai ne poilsiui. Čia reikia atvykti tam, kad išgertum 5 kibirėlius, o ryte pabudęs ant užpakalio rastum tatuiruotę: Čia buvo Petia...

„Kakadu“ – 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius