Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Kakės Makės gimtadienis“ pristato filmuotus miuziklo vaizdus: žiūrėkite video

Miuziklas „Kakės Makės gimtadienis“ pristato pirmuosius vaizdus iš parodymo Vilniuje ir aktyviai rengiasi premjerai Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje. Ji – jau šį sekmadienį, o vėliau Kakė Makė gimtadienį švęs Kaune ir Panevėžyje
Miuziklas „Kakės Makės gimtadienis
Miuziklas „Kakės Makės gimtadienis / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Miuziklo aktoriai ir visa komanda laukia mažųjų Kakės Makės gerbėjų būsimuose parodymuose ir linki visiems gerų įspūdžių.

Valandos trukmės miuzikle, kuris rekomenduojamas vaikams nuo vienerių iki dešimties metų, skamba Roko Radzevičiaus sukurta muzika, libretą parašė Aistė Smilgevičiūtė. Mažieji gerbėjai jau puikiai žino ir drauge dainuoja dalį miuziklo kūrinių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kakės Makės miuziklas sužavėjo A.Kuzmickaitės ir S.Prūsaičio dukrą Leonardą

„Kakės Makės šėlsmo dainą“ ir „Netvarkos Nykštuko dainą“ jau galima vadinti superhitais. Pirmasis yra rimtas pretendentas į klausomiausių lietuviškų vaikiškų dainelių dešimtuką. Pasirodęs vos prieš du mėnesius, jis svetaitėje „Youtube“ jau turi pusantro milijono peržiūrų.

VIDEO: Miuziklas "Kakės Makės gimtadienis" premjeros vaizdai

Kakę Makę vaidina Karina Krysko, kuri po premjeros Vilniuje prisipažino, kad šis miuziklas reikalauja ne tik puikaus dainavimo, vaidybos ir šokio, bet ir nemenkų fizinių jėgų, nes Kakė Makė beveik viso miuziklo metu yra scenoje ir ji – aktyvi, niekada vietoje nenustygstanti penkerių mergaitė.

Trijų metrų monstrai Mamaisa ir Nanaisa iš juos valdančių aktorių reikalauja visų jėgų, ištvermės ir susitaikymo su nekomfortiškomis sąlygomis. „Jaučiamės lyg būtume nubėgę pusę maratono, tačiau vaikų susižavėjusios akys atperka viską“, – po premjeros sakė jie.

Didelę scenos patirtį turintis aktorius Dalius Skamarakas vaidinantis Netvarkos Nykštuką, po spektaklio jaučiasi lyg po pavyzdingos treniruotės sporto salėje. Netvarkos Nykštuko kostiumas keliauja tiesiai į valyklą, nes prakaitą iš jo galima tiesiog gręžti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius