Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdas Londone šventusi Valerija Iljinaitė: „Įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio...“

Jaunoji muzikos pasaulio žvaigždutė Valerija Iljinaitė šiemet Kalėdas šventė kiek kitaip nei įprastai – Didžiojoje Britanijoje, Londone. Ji koncertavo viename Londono klubų ir ten pristatė savo koncertinę programą. „Londonas alsuoja gyvenimu, jis niekada nemiega, atrodo, kad patenki į kitą dimensiją. Žmonės buvo nerealiai draugiški, visi tokie svetingi, malonūs, rūpestingi, džiugu, jog sutikau labai daug lietuvių, jie turi subūrę itin stiprią ir vieningą bendruomenę.“ – pasakojo Valerija.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Spauda mirgėjo nuo pranešimų, jog tądien, kai Valerija turėjo išvykti ne tik bus didžiausias metų išpardavimas „Boxing Day“, bet ir streikuos transportas. „Boxing day – jaučiausi kaip rojuje, buvom  Stratford‘o prekybos centre „Westfield, kuris yra vienas didžiausių Europoje, manau, kaip kokie penki Akropoliai, visur akcijos, pilna stilingų drabužių, kaip bebūtų keista, daugiausia išleidau Victoria‘s Secret parduotuvėje, tiesiog negalėjau susilaikyti, viskas taip traukė akį! O dėl transporto tai, nemačiau, kad kas streikuotų, nes ir nuvažiavom į prekybos centrą, ir į oro uostą...“

Baigusi J.Tallat- Kelpšos konservatoriją Valerija ketina studijuoti Londono Karališkojoje muzikos akademijoje: „Neliūdna palikti Londoną, po trumpos viešnagės, nes žinau, jog labai greitu metu čia grįšiu. Įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio” – šypsodamasi pokalbį pabaigė V.Iljinaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Valerija Iljinaitė
Asmeninio albumo nuotr./Valerija Iljinaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius