Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinė Deivido Basčio šeimos fotosesija: visus nuginklavo mažylio Ajaus šypsena

Dainininko Deivido ir Agnės Basčių šeima jau laukia didžiųjų metų švenčių – namuose skamba kalėdinė muzika, kvepia mandarinais, ant langų kabo vaikų – penkerių Armando ir už kelių savaičių pirmąjį gimtadienį švęsiančio Ajaus rankomis iškarpytos snaigės. Pabėgusi nuo gausių prieššventinių darbų, šeima jau spėjo įsiamžinti ir jaukioje fotosesijoje.
Deividas Bastys su žmona Agne Bastiene ir vaikais
Deividas Bastys su žmona Agne Bastiene ir vaikais / Agnė K. Photography nuotr.

Deividas sako ypač per šventes pastebintis kaip greitai pralekia metai ir auga judviejų su Agne vaikai.

„Kartais dar sunku suvokti, kad mes jau keturi! Kadangi Ajus gimė pernai prieš pat šventes, galima sakyti, kad šiemet bus pirmos Kalėdos, kai prie stalo sėsime visi, dovanų taip pat reikės daugiau, nes prie eglutės bėgs jau abu sūnūs“ – atvirauja D. Bastys.

Agnė K. Photography nuotr./Deividas Bastys su žmona Agne Bastiene ir vaikais
Agnė K. Photography nuotr./Deividas Bastys su žmona Agne Bastiene ir vaikais

Deivido žmona Agnė pasakoja, kad fotosesija vyko Kaune – pasiūlymo ją surengti Basčiai sulaukė netikėtai, fotografė Agnė Krusinskienė šeimą surado internetu. Tačiau sutarti dėl laiko nebuvo lengva – savaitgaliais Deividas koncertuoja, o paprastomis dienomis Agnė dirba. Tačiau labai panorėjus – viskas įmanoma...

„Fotosesijos patys labiau bijojome, nei vaikai. Jie labai laukė tos dienos – mažasis pirmą kartą matė eglutę – nors gimė pernai prieš šventės, šiemet pirmo metai kai jis supranta kas yra šventės. Fotosesija vyko labai sklandžiai ir greitai“, – 15min apie fotosesiją prisimena A.Bastienė.

Šventinės fotosesijos akimirkos – galerijoje

Poros namuose jau kurį laiką vyrauja pasiruošimo šventėms nuotaikos – Agnė pasakoja, kad jau netrukus į namus Deividas parveš eglutę.

„Eglutė jau nupirkta, tereikia ją atsigabenti. Anksčiau, kol vaikų nebūdavo, Kalėdų švęsti neskubėdavome, dabar norisi, kad jos tęstųsi kuo ilgiau“, – šypsosi Agnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius