Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinė fotosesija su S.Starkute ir D.Andriuškaite: „Tikrosios dovanos – ne po egle, o šalia mūsų“

Modeliai Simona Starkutė ir Deimantė Andriuškaitė artėjant šventėms įsiamžino kalėdinėje fotosesijoje. Abi jos pozavo prieš fotografės Evelinos Šumilovaitės objektyvą.
Simona Starkutė ir Deimantė Andriuškaitė
Simona Starkutė ir Deimantė Andriuškaitė / Evelinos Šumilovaitės nuotr.

„Kalėdos – tai laukiamiausia ir gražiausia šventė metuose. Žmonės tampa atlaidesni, ore tvyro magiška Kalėdų dvasia“, – sako Deimantė.

Jai svarbiausias – Kūčių vakaras, tuomet ji sako kartu su šeima skambant kalėdinėms Franko Sinatros melodijoms drauge gaminanti vakarienę, namai kvepia meduoliais, mandarinais.

„Negaliu įsivaizduoti šio vakaro be pačių mylimiausių žmonių šalia. Dažnai pagalvoju, kaip jaučiasi tie, kurie būna per šias šventes vieni. Turime tradiciją Kalėdų rytą keltis anksti – juk nėra nieko gražiau už laiką su šeima prie eglutės geriant kavą, kol dar bunda rytas pakuoti kalėdines dovanas ir pažvelgus į artimųjų veidus suprasti, kad tikrosios dovanos – ne po eglute, o šalia mūsų“, – sakė Deimantė.

Evelinos Šumilovaitės nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Evelinos Šumilovaitės nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Kalėdų kasmet laukia ir Simona Starkutė, ji sako, kad šis laikas – ypatingas. Tai ramybės ir namų puošybai skirtas laikas, kai gali atitrūkti nuo darbų.

„Tie, kas mane pažįsta, žino, kad mėgstu skaniai pavalgyti, o šventinis laikotarpis tai puikiai leidžia daryti be jokios savigraužos“, – sakė ji.

Evelinos Šumilovaitės nuotr./Simona Starkutė
Evelinos Šumilovaitės nuotr./Simona Starkutė

Tuo tarpu dovanų ji tikina nesureikšminanti, net ir gauta menkiausia smulkmena esą gali atnešti daug džiaugsmo ir teigiamų emocijų, svarbiausia čia – dėmesys.

„Tačiau aš visada džiaugčiausi kokiu nors papuošalu“, – linksmai kalbėjo Simona.

Kalėdinę Deimantės ir Simonos fotosesiją organizavo kaunietė visažistė Irna Baltrusaitienė, ji neva siekė sukurti „kažką šilto ir jaukaus“. Tai modeliams jau ne pirma panaši fotosesija. Dekoru šįkart rūpinosi „Cukrinis kaspinėlis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius