Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų pasaka „Kaip Cicinas žmonos ieškojo“

Artėjančių švenčių proga LNK žvaigždės nusprendė persikelti į Renesanso laikus. Žinomos damos įsispraudė į korsetus, pasidabino žėrinčiais papuošalais ir įsispyrė į atlasinius batelius. Vyriškiai apsitempė kojas baltomis pėdkelnėmis, apsimovė trumpas aksomines kelnes ir apsirengė marškiniais pūstomis rankovėmis.
Kalėdinis pokylis
Kalėdinis pokylis / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

Taip neįprastai pasipuošusios žvaigždės Šešuolėlių dvare vaidino kalėdinėje pasakoje „Kaip princas Cicinas žmonos ieškojo“.

Atvykti į kalėdinį pokylį kvietimus gavo visos naujosios Lietuvos kunigaikštystės – LNK – gražiausios panelės. Tačiau į pokylį nebuvo pakviestas nė vienas jaunuolis, nes princas Cicinas puotos metu norėjo susirasti žmoną.

Kalbama, kad Karalius Šeriuotasis kelias pokylyje dalyvaujančias damas net nusinešė į savo miegamąjį gaivinti.Karalius Šeriuotasis ir kunigaikštienė Daiva Budrioji paskelbė, kad puotos aprangos kodas – „Aš su vienu bateliu“.

Taigi per pokylį damos kovojo ne tik dėl princo dėmesio, bet ir kaip įmanydamos stengėsi įsprausti koją į batelį, kuris, kaip žinome iš pasakos, tinka tik vienai vienintelei.  Kalbama, kad Karalius Šeriuotasis kelias pokylyje dalyvaujančias damas net nusinešė į savo miegamąjį gaivinti, nes jos taip įnirtingai stengėsi apsiauti netinkantį batelį.

Nors Pamotė rezgė daug intrigų ir visaip stengėsi savo dukras supiršti su princu Cicinu, viskas baigėsi laimingai. Princas Cicinas sutiko Pelenę ir jie ilgai bei laimingai gyveno.

Pasakoje princeses vaidino dainininkės Asta Pilypaitė, Gintarė Karaliūnaitė, Eva. Karaliais tapo humoristas Vytautas Šerėnas ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. Pelenės vaidmuo atiteko Aušrai Cicėnaitei, o Princo – dainininkui Ryčiui Cicinui. Pamotę vaidino Larisa Kalpokaitė, jos dukras – Nijolė Pareigytė iš „69 danguje“ ir Mia.

Šventinę LNK pasaką televizijos žiūrovai pamatys per Kalėdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius