-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kalmanovičius: kalėjime pašlijo sveikata ir gyvenimas sustojo

Rusas, tapęs milijonieriumi Lietuvoje, ir Lietuvos žydas, suklestėjęs Rusijoje. Ateinančio antradienio TV3 laidoje „Grįžta vyrai“ atviriems pokalbiams ryšis Viktoras Uspaskichas ir Šabtajus fon Kalmanovičius. Vyrai, kuriems dažniausiai klijuojama etiketė „skandalingas“, birželio 9-osios vakarą, 20.10 val., atvirai pasakos apie pinigus, moteris ir kitus nuodėmingus malonumus.
Šabtajus fon Kalmanovičius
Šabtajus fon Kalmanovičius / TV3 nuotr.

Kas turtingo vyro rankose tampa pramoga? Žaidimas su likimu, krepšinio komanda ar... moterys? Kaip savo vyro paklydimus, menamus ir tikrus, vertina Jolanta Uspaskich? Milijonieriaus žmona puikiai prisimena, kaip prieš 20 metų pamilo vaikiną, kurio didžiausias turtas tuomet buvo vyriškas žavesys ir romantiška siela. Šiandien save laiminga vadinanti moteris vis dėlto prisipažįsta dėl skandalų, lydinčių jos vyrą, patirianti didelį spaudimą.

Tik porai dienų į Lietuvą atvykęs Šabtajus fon Kalmanovičiaus laidos „Grįžta vyrai“ žurnalistams davė interviu, kuris buvo derintas kelis mėnesius. Iš pradžių jis žadėjo tik pusvalandį savo brangaus laiko, o paskui pokalbį užtęsė iki pusantros valandos. Pirmasis milijonas, netikėtai sukritęs į Lietuvos žydo Š.Kalmanovičiaus kišenę, neatėmė proto ir vyras įgyvendino savo didžiausią svajonę – apkeliavo visą pasaulį.

Kiti taip pat fortūnai padedant sąskaitoje atsiradę pinigai galiausiai susuko milijonieriui galvą ir leido naujasis turtuolis juos be nuovokos. 100 000 eurų kainuojanti porceliano lėkštė Š.Kalmanovičiui nėra beprotiškas pirkinys. Tačiau kas jam gyvenime svarbiausia? Su daugeliu pasaulio garsenybių be kreipinio „jūs“ bendraujantis Šabtajus neslepia, kad už šnipinėjimą priešiškai valstybei kalėjime praleisti penkeri su puse metų kainavo išties daug.

„Pašlijo sveikata ir sustojo gyvenimas“, – sako apsukrus milijonierius, ir šioje blogybėje atradęs naudos.

Milijonierių laimės kaina TV3 laidoje „Grįžta vyrai“ – antradienį, birželio 9 dieną, 20.10 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius