Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kam tie vyrai? Merginos per Valentino dieną nė kiek nebijo būti ir vienos

Tikint garsiuoju Bridžitos Džones personažu, vienišos moterys per Valentino dieną turėtų sėdėti namuose ir savo ašaromis laistyti pagalvę.
Valentino diena
Valentino diena / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau realybėje, pasirodo, būtent vyrai, o ne moterys labiau išgyvena dėl to, kad meilės dieną jie sutinka vieniši, – praneša „The Dailymail“.

Didžiojoje Britanijoje atlikta apklausa atskleidė, kad neįsipareigojusios ir jokių santykių nepalaikančios moterys pernelyg džiaugiasi savo laisve, kad liūdėtų dėl to, jog Valentino dieną joms reikės praleisti vienoms, tuo tarpu vyrai nusimena netgi pamatę, kad jų pašto dėžutėje nėra nė vieno meilės atviruko.

Viengungiams yra ir dar blogesnių žinių – moterims, pasirodo, labai patinka būti neįsipareigojusioms.

Mažiau nei trečdalis respondenčių prisipažino, kad joms nepatinka būti vienišoms, ir net 70 proc. apklaustų vyrų tikino, kad mieliau turėtų antrąją pusę.

Atrodytų jau seniai praėjo tie laikai, kai vienišos moterys apgailestaudavo ir verkdavo, kad jų niekas nemyli, dabar dailioji lytis išmoko džiaugtis viengungišku gyvenimu, kadangi tuomet jos savo brangų laiką ir pinigus gali skirti kam tik panorėjusios.

Apklausos metu paaiškėjo, kad daugiau nei pusė vienišų moterų džiaugiasi savo gyvenimu, tuo tarpu tik 39 proc. apklaustų vienišų vyrų galėjo pasakyti tą patį.

Negana to, tik mažiau nei trečdalis respondenčių prisipažino, kad joms nepatinka būti vienišoms, ir net 70 proc. apklaustų vyrų tikino, kad mieliau turėtų antrąją pusę.

Apklausos duomenys taip pat atskleidė, kaip, bėgant metams, tarp lyčių pasikeitė santykių supratimas.

Tradiciškai moterys ieškodavo meilės ir finansinės apsaugos, kurią joms galėdavo suteikti mylimasis, tačiau dabar dailiosios lyties atstovės tapo kur kas labiau nepriklausomos. Tuo tarpu vyrai vis dar mano, kad moterys privalo rūpintis buitimi, ir būtent dėl to jiems trūksta moterų.

„Vieniši žmonės yra kur kas labiau linkę leisti sau išlaidauti nei poroje ar santuokoje gyvenantys asmenys. Vienišiai taip pat kur kas daugiau leidžia laiko su savo draugais, išbando daugiau naujų klubų, veiklų ar restoranų. Taigi jie gyvena tokį patį linksmą gyvenimą, kaip ir poras turintys žmonės. Vis dėlto, kalbant apie vienišus asmenis, moterys yra kur kas laimingesnės. Taip yra dėl to, kad tuomet jos tiesiog susitelkia ties savo karjera“, – tikina gyvenimo būdo analitikė Alexandra Richmond.

Tyrėjų atlikta apklausa taip pat atskleidė, kad vieniši vyrai ir moterys yra labiau linkę koncentruotis ties savo karjera ir siekti gerų darbo rezultatų.

Net 62 proc. apklaustų žmonių teigė, kad laisvė yra pagrindinis vienišų žmonių privalumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius