Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kambarių plėšikas įtarė klastą: mergina – ištekėjusi ir augina sūnų?

„Kambarių plėšikų“ laidoje nuotykiai tęsiasi. Šį kartą trijų merginų kambarius aplankys ekstremalaus sporto mėgėjas, adrenalino fanatikas, tikras galiūnas iš Druskininkų Tadas.
„Kambarių plėšikas“ Tadas
„Kambarių plėšikas“ Tadas / LNK nuotr.

„Esu stileiva, man patinka vaikščioti po parduotuves ir pirkti gražius rūbus, – pristatydamas save sako Tadas. – O mergina į kurią atkreipčiau dėmesį turi būti šviesi, liekna ir gražiai apsirengusi. Tai labai svarbu“.

Savo kambarius Tadui pasiūlė studentės Eglė, Lina ir Jurgita.

LNK nuotr. /Laidos dalyvės
LNK nuotr. /Laidos dalyvės

Eglė mėgsta skaityti knygas ir siuvinėti. Jai patinka protingi, draugiški ir linksmi vaikinai.

Lina laisvalaikį leidžia žiūrėdama gerus filmus, ypač komedijas ir klausydama geros muzikos. Į vakarėlius vaikšto su fotoaparatu ir fiksuoja įdomiausius vaizdus. Jos svajonių vaikinas turi būti neaukštas ir šiek tiek  vyresnis.

Jurgita save apibūdina trim žodžiais: nenuspėjama, nenustygstanti ir mėgstanti iššūkius. Tad jos vaikinui šios savybės taip pat turėtų būti nesvetimos. „Jaučiu, kad tas vyrukas, kuris aplankys mano kambarį ir yra tas, kurio aš ieškau“, – sako Jurgita.

Tadas įsitikins, kad merginų kambariai visai nepanašūs į kuklius studenčių būstus. Nematyti augalai, keisti žaislai, margaspalviai drabužiai ir prabangūs papuošalai.  Nuotraukos bylojančios ne vien tik apie audringus vakarėlius bet ir keliančios įtarimus, kad kambario savininkės širdis jau užimta – ji vedusi  ir augina kūdikį. Netinkamas variantas, tačiau kitame kambaryje aptikti įrodymai byloja, kad mergina gali būti tatuiruota.

„Tai baisu“, – sako vaikinas, tačiau pasirinkti vieną iš trijų vis viena teks. Ar nenusivils Tadas padaręs šį sprendimą, o pirmasis pasimatymas virs ilga draugyste?      
  
Netikėtos, intriguojančios realios situacijos jau ketvirtadienį, 21 val. naujame MTV realybės šou „Kambarių plėšikai“ per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius