-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 10

Kantri tėvas, bet ne Dievas: su humoru apie čiūdus, kurių veik niekas nežino

Atlikėjas Virgis Stakėnas šiuo metu džiaugiasi ramiu gyvenimo etapu. Drauge su, kaip pats juokauja, pirmąja (ir vienintele) žmona Ramute gyvenantis scenos grandas puoselėja pavydėtinus santykius, iš rankos niekaip nepaleidžia gitaros ir vis dar turi didelių užmojų muzikoje.
Virgis Stakėnas
Virgis Stakėnas / Asmeninio albumo nuotr.

Su Virgiu pasineriame į jo kelią į muziką, jis pasakoja, kaip vietoje mediko diplomo tėvams teko „parnešti kirvuką“ ir kaip galų gale tai tapo geriausiu jo sprendimu, lėmusiu tai, kad dabar savo profesijoje jis jaučiasi kaip žuvis vandeny.

„Savęs nelaikau legendiniu atlikėju, – 15min kalbinamas atlikėjas nusijuokia. – Veikiau save laikau senu muzikantu, bet į žodį „muzikantas“ telpa viskas – ir kūrėjas, ir atlikėjas, ir taip toliau. Bet žodis „senas“ nėra tas, kur nusenęs. Senas – tai patyręs.“

Ir iš tiesų – Virgis Stakėnas kaip niekad stengiasi neatsilikti nuo greitai kintančio pasaulio. Laisvalaikiu jis domisi socialinių tinklų tendencijomis, jį komentuojantį ir rašantį internetinį dienoraštį kasdien stebi jaunimas. „Esu aktyvus interneto gyventojas, įrašus kryptingai skelbiu kiekvieną dieną“, – pabrėžia Virgis.

15min pokalbis su jaunimo vadinamu „kantri tėvu“ – apie muziką jo gyvenime, mediciną, iškeistą į gitarą, gerbėjus socialiniuose tinkluose ir mylimiausią žmoną, su kuria namuose tenka pasiskirstyti kūrybinėmis zonomis tam, kad santykiai ir toliau klestėtų.

Tekstas pirmą kartą publikuotas 2020-09-12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius