Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karalienė pasmerkė idėją Kate Middleton pozuoti žurnalui „Vogue“

Sklando gandai, kad madų biblija praminto žurnalo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour bando įkalbinti jos leidinio viršelio fotosesijai pozuoti Kembridžo kunigaikštienę Kate Middleton. Kalbama, kad ši idėja visiškai nepatinka britų monarchei, karalienei Elizabeth II.
Catherine Middleton
Catherine Middleton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Neigiama karalienės reakcija į „Vogue“ pasiūlymą privertė K.Midleton pasakyti „ne“ žurnalo redaktorei, praneša dailymail.co.uk.

„Kate puikiai suvokia, kad jos vyro močiutė tikriausiai jos nebartų už pozavimą „Vogue“ viršeliui. Bet Jos Didenybė tikrai nebus patenkinta ir ji puikiai moka žmones priversti susigūžti vien nuo žvilgsnio“, – teigė rūmų šaltinis.

Šiuo metu A.Wintour siekia K.Middleton paversti „viršelio mergina“. Moteris susisiekė su žvaigždžių fotografu Mario Testino, įamžinusio Kate ir jos vyro princo Williamo vestuves.

„Kiekvienas žurnalas bando gauti Kate ir daugelio manymu tai galų gale pasiseks „Vogue. Tačiau net žinant jos draugiškus santykius su M.Testino nėra aišku, kada tai įvyks. Rūmai turi tam duoti sutikimą – jie labai saugo Kate“, – neįvardijamas šaltinis sakė dienraščiui „New York Post“.

Mados kritikai dažnai nesutaria dėl Kate kuklių, nepriekaištingų suknelių pasirinkimo ir jos ilgų, blizgančių plaukų. Nepaisant to, viskas, su kuo viešumoje apsivilkusi pasirodo Kembridžo kunigaikštienė, iš parduotuvių lentynų dingsta per keletą valandų. Pati 29 metų Kate niekada nesakė  besidominti mada.

„Williamas ir Kate bendrai nusprendė, kad būtų negerai, jog Kate save paverstų mados ar stiliaus ikona. Jų tikslas ne toks ir jie savo karališkųjų pareigų laikosi labai rimtai. Tačiau bet kuriuo atveju ji gali laikyti Wintour savo gerbėja, kuri apie Kate yra sakiusi, jog „Ji rengiasi pagal savo amžių ir visada atrodo savo vietoje“, – teigė rūmų šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius