-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališka šeima vaikų drabužiams nešvaisto: princesė Charlotte gimtadieniui puošėsi brolio megztiniu

Britų karališkoji šeima veltui neišlaidauja. Princas Williamas su žmona, Kembridžo hercogiene Catherine vaikus rengia tais pačiais drabužiais – princo George‘o kadaise dėvėtus apdarus vėliau dar kartą apsivelka ir jaunesnioji sesuo Charlotte, ir neseniai gimęs brolis Louisas Arthuras Charlesas.
Princesė Charlotte ir princas Louisas, nuotraukoje kairėje - karalienė Elizabeth II, princesė Charlotte, Savannah Phillips, princas George'as
Princesė Charlotte ir princas Louisas, nuotraukoje kairėje - karalienė Elizabeth II, princesė Charlotte, Savannah Phillips, princas George'as / Hercogienės Catherine ir Annie Leibovitz nuotr.

Taip elgiasi daugelis kelis vaikus auginančių tėvų, tačiau karališkoji šeima taip pat tarsi pabrėžia, kad niekuo nesiskiria nuo jų.

Sekmadienį Kensingtono rūmai savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje princesė Charlotte ant rankų laiko mažąjį broliuką, princą Louisą. Ši nuotrauką buvo daryta gegužės 2-ąją, tuomet, kai princesė minėjo savo 3-iąjį gimtadienį.

Akylesni internautai pastebėjo, kad Charlotte vilki tą patį megztinį, kurį 2016 metais pozuodamas bendrai proanūkių nuotraukai su Jungtinės Karalystės karaliene Elizabeth II vilkėjo princas George'as.

90-ojo gimtadienio proga Vindzoro rūmuose darytoje istorinėje nuotraukoje karalienė Elizabeth II pirmą kartą pozuoja su visais savo proanūkiais bei dviem jauniausiais anūkais.

Tuomet princas George'as dėvėjo „Fina Ejeriue“ firmos megztinį, jo kaina – 52 svarai.

„Negalime būti laimingesni, matydami, kad mažoji Charlotte dėvi tą patį megztinį kaip princas George'as“, – „People“ sakė dizainerė Ana Pérez.

Tai ne pirmas kartas, kai George'o anksčiau dėvėtus drabužius dabar vilki sesuo Charlotte, taip pat ir mažasis brolis Louisas. Vaikai dalijasi ir kitais vyresnėlių išaugtais drabužiais.

Mažasis Louisas nuotraukoje vilki tą patį „Irulea“ megztuką, kurį pirmaisiais savo gyvenimo mėnesiais vilkėjo Charlotte. Tuomet ji taip pat pozavo nuotraukose ant brolio George'o rankų. Šis drabužis – vaikų auklės Marios dovana, ji pirko jį parduotuvėje San Sebastiane, Ispanijoje.

„Scanpix“/AP nuotr./Princas George'as ir princesė Charlotte
„Scanpix“/AP nuotr./Princas George'as ir princesė Charlotte

Daugiau princesės Charlotte gyvenimo akimirkų:

TAIP PAT SKAITYKITE: Paskelbtas karališkojo kūdikio vardas: susipažinkite su princu Louisu Arthuru Charlesu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius