Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantinas reikalauja kūrybingumo: atlikėjas Vilius Popendikis 19-ąjį gimtadienį atšventė internete

Atlikėjo, dainų tekstų ir muzikos autoriaus, „Lietuvos balso“ finalininko Viliaus Popendikio 19 -ojo gimtadienio šventę pakoregavo dabartinė mūsų šalies situacija. Dėl Lietuvoje paskelbto karantino žinomas atlikėjas negalėjo gimtadienio švęsti artimųjų ir draugų būryje. Tačiau Vilius nenusiminė ir į šią situaciją pažvelgė kūrybiškai.
Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys
Vilius Popendikis ir Dovydas Laukys / Asmeninio albumo nuotr.

Gimtadienio šventę vaikinas perkėlė į virtualią erdvę ir draugus bei gerbėjus pakvietė švęsti jaunimo festivalio „Vibelift“ instagramo paskyroje, rašoma pranešime spaudai.

Pasak Viliaus, tai buvo netradicinis, visiškai kitoks, tačiau tikrai smagus ir įsimintinas gimtadienis.

„Tikiu, jog priverstinį sėdėjimą namuose net ir per gimtadienį galima paversti įdomiu. O socialinių tinklų dėka, įtraukti daug daugiau žmonių nei būtų tilpę mano bute", – netradicine gimtadienio švente džiaugėsi V.Popendikis.

Vilius savo gimtadienio proga kartu su prodiuseriu, grupės „120" nariu Dovydu Laukiu prie ekranų susirinkusiems gerbėjams surengė tikrą šou. Vaikinai pokštavo, juokavo, dainavo. O kitoje ekranų pusėje susirinkę gerbėjai savo emocijas ir sveikinimus Viliui siuntė virtualiai – šypsenėlėmis, širdelėmis ir kitais, emocijas išreiškiančiais, ženklais.

„Mūsų virusas nepaims! Keliame darbus, kūrybą ir linksmybes į virtualią erdvę. Sukursime savo geros nuotaikos virusą! Smagu, jog „Vibelift" juda dar aktyviau negu prieš tai! Drastiški laikai reikalauja drastiškų priemonių, o mums tai tik dar vienas iššūkis," – sakė atlikėjo V.Popendikio prodiuseris D. Laukys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius