Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko ir Jeronimas Milius Vilniuje pradėjo šventinį „Miuziklų žvaigždės“ turą

Vieni garsiausių miuziklų atlikėjų Lietuvos padangėje – Karina Krysko ir Jeronimas Milius – koncertu Vilniuje pradėjo šventinį „Miuziklų žvaigždžių“ turą po Lietuvą. Koncerto metu skambėjo patys garsiausi Lietuvos ir pasaulio miuziklų kūriniai, pakvietę žiūrovus į muzikinę kelionę po įvairias šalis ir skirtingus laikmečius.
„Miuziklų žvaigždės“ koncertas
„Miuziklų žvaigždės“ koncertas / Viktorijos Savickos nuotr.

Pasiklausyti pripažintų talentų rinkosi daugybė svečių. Žiūrovai įvertino ne tik profesionalius atlikėjų balsus, stulbinančius kostiumus, bet ir įspūdingą scenografiją – pasiruošimui koncertiniam turui buvo skirta išties nemažai laiko ir pastangų. Koncertą „Miuziklų žvaigždės“ režisuoja vienas profesionaliausių miuziklų režisierių Lietuvoje – Ramūnas Marcinkus.

Koncerto metu skambėjo kūriniai iš visiems kuo puikiausiai pažįstamų miuziklų: „Operos fantomas“, „Katės“, „Jėzus Kristus superžvaigždė“, „Mamma mia“, „Vargdieniai“, „Purvini šokiai“, „Paryžiaus katedra“, „Velnio nuotaka“, „Mulem ružas“ ir kitų, o žiūrovai sužinojo ir daug negirdėtų, įdomių faktų iš miuziklų istorijos.

Nuo gruodžio 10 dienos „Miuziklų žvaigždės“ pradeda turą po profesionalias Lietuvos scenas, kurio metu aplankys Kauną, Alytų, Šiaulius, Klaipėdą, Marijampolę, Panevėžį ir Uteną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius