-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko: „Pagaliau pajutau gyvenimo pilnatvę“ (papildyta sausio 22 d.)

Ji ramiai atvyksta į fotosesiją, sėda į grimo kėdę, atsipalaidavusi pozuoja fotografei. Vėliau prie arbatos puodelio ryžtasi atviram pokalbiui apie iš esmės pasikeitusį savo gyvenimą. „Dabar man lieka laiko ir asmeniniams malonumams“, – džiaugiasi dainininkė Karina Krysko (29).
Karina Krysko
Karina Krysko / Žurnalo "Privatu" viršelis
Temos: 1 Juta

Karina, dabartinis Tavo gyvenimo etapas gana ramus: vis rečiau pasirodai TV ekranuose, populiarių žurnalų viršeliuose. Mėgaujiesi šiuo periodu ar atvirkščiai – jautiesi pernelyg primiršta?

Nesijaučiu nereikalinga. Tiesą pasakius buvau pervargusi ir išsekusi nuo beprotiško gyvenimo tempo. Veikla nebeteikė malonumo, nebemačiau tikslo... Darbas vijo darbą, filmavimas filmavimą. Ir taip kone kasdien. Dabar viskas yra kitaip: turiu laiko ir sau, galiu ramiai apmąstyti, ką noriu daryti toliau. Gimė įvairių minčių ir idėjų. Pagaliau pajutau gyvenimo pilnatvę.

Tačiau po intensyvaus periodo atėjus ramesniam laikotarpiui gali viskas nusidažyti pilkomis, niūriomis spalvomis. Ar Tau dar neatrodo, kad nuobodžiauji?

Tikrai ne! Matyt, kiekvienas nuobodumo sąvoką suprantame savaip. Man po visų televizijos projektų, kurie beprotiškai išsunkė, koncertų ir maratonų norisi tik pailsėti. Tačiau tas poilsis nėra nuobodus.
Tiesa, kvietė ir šiemet įsilieti į kelis projektus, bet pagalvojau, kiek galima tą patį per tą patį daryti. Atsisakiau kelių fotosesijų ir interviu. Manau, jog žmonėms reikia šiek tiek nuo manęs atsipūsti (šypteli). O ir man pačiai neprošal atsikvėpti.

Karina Krysko
Karina Krysko

Sakei, kad pastaruoju metu daug mąstai apie ateitį. Ką nusprendei veikti?

Daugelis planų susiję su mūsų „Žvaigždžių mokykla“. Dirbame jau antrus metus, turime minčių, kaip plėtoti veiklą. Be to, gavau keletą su muzikine veikla susijusių pasiūlymų. Tačiau kol dar nėra apčiuopiamo rezultato, nesinori girtis. Galiu tik pasakyti, jog ateityje dainuosiu su bigbendu. Jau renkame kūrinius ir planuojame pasirodymus.

Viena ausimi teko girdėti, kad grupė „69 danguje“ žada baigti savo veiklą. Ar tokios kalbos turi pagrindo?

Yra daug piktų liežuvių, kurie skelbia būtus ir nebūtus dalykus. Kiekvienai grupei ateina galas. Mes taip pat neišvengsime atsisveikinimo. Juk ir žmonės miršta, ką jau kalbėti apie muzikos kolektyvus. Beveik visos narės turi šeimas, kelios augina vaikus. Juk straksėjimas scenoje negali būti pagrindinis darbas. Kada tiksliai išsiskirstysime, negaliu pasakyti. Mūsų veikla nebus nutraukta staiga.

Šįmet švęsi trisdešimtmetį. Dažnai žmonės savo gyvenimo dešimtmečių sandūroje perkainoja vertybes, kinta jų pasaulėžiūra. Ar Tave pastaruoju metu taip pat aplanko daug minčių?

Negaliu sakyti, kad tik dabar apie viską ėmiau kitaip galvoti. Tiesą pasakius jau penkeri metai, kai esu paskendusi apmąstymuose. Galvoju apie ateitį, praeitį. Matyt, surimtėjau (šypteli). Nors, kita vertus, širdyje jaučiuosi kur kas jaunesnė – gal kokių 24-erių.

Ilgą laiką buvai bene rimčiausia grupės „69 danguje“ narė: nesivėlei į skandalus, nekvailiojai. Tačiau prieš kelias savaites mūsų fotografas Tave ir Tavo kolegę Nijolę Pareigytę užfiksavo karštai besiglamonėjančias. Gal vis dėlto nesi tokia gerutė?

(Juokiasi.) Galiu būti visokia. Tikrai moku kvailioti ir linksmintis. Nesu rimtuolė, tvarkinguolė. Manyje tūno daug ir įvairių karinų.

Galbūt galime tikėtis su Tavimi susijusių skandalų? O gal sulauksime ir erotinės fotosesijos?

Gal ne, jau praėjo tas etapas... Niekada nesakau niekada, tačiau erotinių fotosesijų man tikrai nereikia. Jau nusibodo visur matyti seksualias, pusnuoges merginas. Galbūt jau amžius kaltas (šypteli).

Pakalbėkime apie Tavo santykius su mylimuoju Sauliumi. Pernai iškrėtėte pokštą ir žiniasklaidos atstovams išsiuntėte kvietimus į menamas jųdviejų vestuves. Kodėl sugalvojote taip paerzinti žurnalistus? Tai kerštas už nuolatinį spaudimą nuvesti judu prie altoriaus?

Specialiai nieko nenorėjome vedžioti už nosies. Vienuose rinkimuose buvau pripažinta geidžiamiausia nuotaka ir laimėjau specialų prizą – improvizuotą vestuvių fotosesiją. Turėjau galimybę pati sau suorganizuoti menamas vestuves ir įsiamžinti. Taip ir padariau. O Saulius sumąstė pajuokauti ir  socialiniame tinklalapyje „Facebook“ viešai pranešė apie mūsų vestuves. Taip nekaltai ir išsirutuliojo kalbos apie mūsų šventę (šypteli).

Daugelis Lietuvos dainininkių dabar atsidavė šeimoms, vaikams. Ar Tu baltai nepavyduliauji savo kolegėms?

Ne, joms tiesiog taip susiklostė gyvenime. Nesu iš tų žmonių, kurie daro taip, kaip kiti. Visuomet stengiuosi elgtis šiek tiek kitaip. Nekvaršinu sau galvos tokiomis mintimis: „Visi aplink tuokiasi, laukia vaikų, ir tu, Karina, apie tai pagalvok.“

Aš jau turiu šeimą – Saulių. O parašą pase galima labai greitai gauti. Pritariu nuomonei, kad šeimą labai sustiprina vaikelis. Bet jis atsiranda tada, kada Dievas nori. Galima daug „dirbti“ ir nieko nepasiekti. Ne vien nuo dviejų žmonių priklauso (šypteli).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius