Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko-Skambinė atrado naują meilę

Dainininkė Karina Krysko-Skambinė kovo 8-ąją pradeda naują karjeros etapą – tarptautinės Moters dienos vakarą Kauno Muzikiniame teatre ji debiutuos kaip miuziklo „Grafas Montekristas“ aktorė. Premjeriniame spektaklyje, kuris vadinamas ryškiausių šio teatro sezono įvykiu, kaunietei patikėtas svarbus grafo Montekristo mylimosios Mersedes vaidmuo.
Karina Krysko-Skambinė
Karina Krysko-Skambinė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Jį K.Krysko-Skambinė dalinsis su talentinga soliste Kristina Siurbyte. Kadangi pagal kompozitoriaus Frank Wildhorn ir dramaturgo Jack Murphy versiją sukurtasis miuziklas publikai bus pristatomas kiekvieną šio savaitgalio vakarą, publika penktadienį scenoje išvys dėl meilės besikaninančią K.Siurbytę, o šeštadienį Mersedes herojei duoklę atiduos K. Krysko-Skambinė.

Šiandien diena – pirmoji laisva, po intensyvaus beveik trijų savaičių repeticijų maratono. Ją K.Krysko-Skambinė sutiko gerai išsimiegojusi, paruošusi pietus, sutvarkiusi namus. Antroje dienos pusėje ji leido laiką su sūneliu Majumi.

„Atrodo, per trumpą buvo visokių išgyvenimų, emocijų, patirčių. Repeticijose reikėjo būti 10 val. ryto, o paskutinę savaitę – net valanda anksčiau. Viskas baigėsi. Bet... jau to pasiilgau“, – neslėpė K. Krysko-Skambinė.

Išbandžiusi save ir šįmet pristatytame miuzikle „Romeo ir Džuljeta“, dainininkė sakė atradusi naują meilę – teatrą. K.Krysko-Skambinė neslepia, kad kol kas jai sudėtinga ne tik dainuoti, bet ir įtikinamai pasakyti savąjį tekstą. Ji žino, kad tuo, kaip kreipiasi į scenos partnerį, turi tikėti pati. Tik tuomet įtikins ir žiūrovus.

„Teatro scenoje per trumpą laiką reikia padaryti daug užduočių – šokti, vaidinti, dainuoti. Tai man – nauja. Bet tikiuosi pateisinti režisieriaus Kęstučio Jakšto lūkesčius“, – vylėsi dainininkė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Repeticijos akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Repeticijos akimirka

Būtent jis ir pakvietė K.Krysko-Skambinę įkūnyti Mersedes. Tai, kaip ji vaidina, režisierius pirmą kartą pamatė būtent „Romeo ir Džuljetoje“.

Kokia K.Krysko-Skambinės Mersedes. „Mylinti. Tik sužinojusi, jog grafas mirė, iš nevilties ji ištekėjo už pusbrolio. Bet toliau nenustojo mylėti“, – sakė pašnekovė.

Ar dar sykį K.Krysko-Skambinė „nertų į teatrą“? „Su malonumu! Pagal horoskopą esu Jautis, todėl tikrai galiu daug dirbti ir pakelti.  O jeigu dar tai, ką veikiu, kam patinka...“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Repeticijos akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Repeticijos akimirka

Miuziklą Kauno valstybiniame muzikiniame teatre stato aukščiausio lygio profesionalų komanda: teatro vyr. režisierius Kęstutis Jakštas, populiariausių repertuaro spektaklių „Aida“, „Notrdamo legenda“, „Madam Pompadur“, „Zygfrydo Vernerio kabaretas“ ir kt. dirigentas Jonas Janulevičius, platų pripažinimą Lietuvos ir užsienio teatruose pelnęs scenografas Gintaras Makarevičius, teatro kostiumų, grimo bei mados pasaulio guru Juozas Statkevičius, šviesų dailininkas Audrius Jankauskas, choreografai Dainius Bervingis ir Gintaras Visockis.

Grafo Montekristo vaidmenį miuzikle kuria trys labai skirtingi tiek vokalo mokykla, tiek balso tembru, tiek aktorine patirtimi, pagaliau skirtingos psichofizikos atlikėjai. Jiems režisierius palieka nemenką interpretacijos laisvę, todėl šio sezono LRT projekto „Auksinis balsas" nugalėtojo Jeronimo Miliaus, Raimondo Baranausko ir Ramūno Urbiečio grafas Montekristas bus piešiamas skirtingomis spalvomis.  

„Grafas Montekristas“ premjera Kauno muzikiniame teatre – kovo 7,8, 9 ir 11 d.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius