Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karnavalo „Yaga-Ball“ svečiai parodė savo beprotybę

Šėlstanti psichodelinės muzikos gerbėjų minia, ryškiaspalvės dekoracijos ir palubėje ant šluotos pakibę akrobatai – taip šeštadienio naktį pačiame Vilniaus centre esančioje pramogų salėje „Vakaris Vilnius“ praūžė beprotiškiausias metų maskaradas „Yaga-Ball“.
Karnavalo akimirka
Karnavalo akimirka / Goodlife photography nuotr.

Tradiciškai maskarado tema – beprotybė, tad jau nuo pat 20 val. vakaro rinkosi įmantriausiais ir keisčiausiais kostiumais pasipuošę renginio svečiai. Visų nespėjusių pasiruošti kostiumo prie pat įėjimo laukė profesionalūs grimo meistrai, siūlę kiekvienam išpiešti veidus.  

Daugybę staigmenų paruošė šiuolaikinio cirko artistai, savo pasirodymus pradėję 22 val. Renginio svečiai buvo pasitinkami krištolinio rutulio manipuliacijos pasirodymu bei akrobatų šuoliais. Kiek vėliau pagrindinėje renginio salėje pasirodė kojūkininkai, o visa šokančiųjų salė buvo apvyniota šviečiančiais žaliais siūlais. 

Nenuvylė ir muzikinė „Yaga-Ball“ maskarado dalis. Dviejose renginio scenose pasirodė reggae, dub, ska, world muzikos stilių atlikėjai bei didžėjai. Apie 1 val. nakties pagrindinėje scenoje pasirodęs laukiamiausias renginio atlikėjas Ben Watkins išjudino net aptingusius renginio dalyvius. Grodamas geriausius savo kūrinius jis kaip dirigentas vadovavo šėlstančiai šokių aikštelei. 

Vakarėliui įsisiūbavus ant virš dalyvių galvų kabančios šluotos akrobatai atliko savo šou. O jų pasirodymus vainikavo į salę įneštas didžiulis dvyliktojo „Yegavedos“ gimtadienio tortas, lydimas šiuolaikinio cirko artistų ir kojūkininko. 

Goodlife photography nuotr./Karnavalo akimirka
Goodlife photography nuotr./Karnavalo akimirka

Kaip ir kasmet buvo skelbiamas geriausio „Yaga-Ball“ maskarado kostiumo konkursas. Organizatoriai primena, kad visi įsiamžinę renginio vietoje įkurtoje foto studijoje turi galimybę laimėti prizus. Apdovanoti bus 13 renginio dalyvių, pasipuošusių įspūdingiausiais kostiumais. Visų laimėtojų laukia „Juno Reactor“ albumas „The Golden Sun of the Great East“ su grupės lyderio Ben Watkins autografu, firminiai „Yaga“ marškinėliai ir nemokamas įėjimas į kitų metų „Yaga-Ball“ maskaradą. O pirmos vietos laimėtojui be visų kitų prizų atiteks ir lėktuvo bilietai į Gruziją dviems. 

„Yaga-Ball“ organizatoriai jau ruošiasi ir vasarą vyksiančiam kasmetiniam festivaliui „Yaga Gathering“.  Festivalis vyks net penkias dienas – liepos 30 – rugpjūčio 3. Vasarą visų laukia jau pamėgti ir dar nematyti atlikėjai geriausiai atskleidžiantys savo stiliaus muziką, sveikatingumo bei amatų erdvės, naujojo cirko artistų pasirodymai, galerija po atviru dangumi ir daugybė staigmenų. 

Goodlife photography nuotr./Karnavalo akimirka
Goodlife photography nuotr./Karnavalo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius