Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karo kirvis iškastas: merginos susipyko ir nesiruošia taikytis! (papildyta lapkričio 19 d.)

Naujas skandalas Lietuvos pramogų pasaulyje – buvusios merginų grupės „Olialia pupytės“ narės nutraukė tarpusavio ryšius ir kaltina viena kitą veidmainyste. Nesutaikomomis priešėmis su grupę palikusia Marina tapo Oksana ir Skaistė. Tik žurnalui „Privatu!“ pavyko išklausyti visas besikivirčijančias merginas. Kuri iš jų kalčiausia, paliekame spręsti jums.
Grupės "Olialia pupytės" narės
„Olialia pupytės“ / Viganto Ovadnevo nuotr.

Skaistė Steikūnaitė (28)
„Nutraukėme draugystę dėl Marinos gerovės“

Skaiste, dėl kokių priežasčių susipykai su Marina Bui?

Nesuprantu žmonių, kuriuos pažinojai ne vienus metus, su kuriais teko patirti daug įvairių nuotykių ir kurie vieną dieną ima negražiai apie tave kalbėti.

Nori pasakyti, kad Marina Tave už nugaros apkalbinėja?

Iš kitų žmonių girdėjau, kad Marina apie mus su Oksana kalba nebūtus dalykus. O aš galiu ramia širdimi pasakyti, kad niekada nieko bloga apie Mariną nekalbėjau ir nekalbėsiu. Aš gerbiu ją ir bendrą mūsų praeitį. Su Oksana palaikome jos norą išeiti iš grupės ir užsiimti kita veikla. Man atrodo, kad Marinai skaudu, jog ir be jos grupės „Pupytės“ veikla sėkmingai klostosi, jog atsirado kitų narių. Turbūt dėl to ji pyksta ir mus šmeižia.

Jei spėji, kad Marina vis dar nori dainuoti „Pupytėse“, tai gal ji ne savo noru paliko kolektyvą?

Ji pati pareiškė, kad atėjo laikas užsiimti rimtesne veikla, kurti šeimą. Tai tikrai nebuvo kitų žmonių sprendimas. Juk jei žmogus kažko nenori daryti, tai ir nedaro – logiška.

Kaip manai, dėl ko Marina Tave ir Oksaną neva apkalbinėja?

Bandžiau ir savęs to klausti. Radau vienintelį atsakymą: ji negražiai apie mus atsiliepia to nenorėdama, impulsyviai. Galbūt prie to nagus prikišo pašaliniai žmonės.

Ar nebandei su Marina susitikti akis į akį ir nuoširdžiai pasikalbėti? Galbūt tuomet nebeliktų nuoskaudų ir vėl taptumėte draugėmis?

Nežinau, ar to reikia. Dabar aš pažinau visai kitokią Mariną. Ji pasikeitė. Nenoriu teisti buvusios kolegės, nenoriu pamokslauti. Tik vieno norėčiau, kad vėl sugrįžtų ta senoji, faina, miela Marina, kad vėl būtume draugėmis.

Bet kodėl tada Oksana ir Tu nutraukėte su Marina draugystę socialiniame tinkle „Facebook“?

Bet kada galime ir vėl ją atnaujinti. Tiesiog ištrynėme Mariną iš kontaktų norėdamos ją apsaugoti. Kai Marina nematys naujienų apie mūsų grupę, jai neskaudės širdies...

Marina Bui (23)
„Jos iš manęs šaiposi“

Marina, rėžk viską tiesiai šviesiai. Kodėl nutrūko Tavo ir buvusių kolegių draugystė?

Nežinau, kas joms atsitiko. Vieną dieną jos tiesiog pašalino mane iš savo kontaktų tinkle „Facebook“. Pasielgė kaip maži vaikai.

Skaistė tikina, kad Tu labai pasikeitei ir esą nesusitaikai su tuo, jog ir be Tavęs „Pupytės“ sėkmingai tęsia veiklą. Kaip yra iš tiesų?

Jeigu ant manęs pilamas toks purvas, galiu atskleisti visas kortas. Konfliktas kilo dėl to, kad Oksana ir Skaistė negali susitaikyti, jog palikau grupę. Jos visomis išgalėmis bandė mane sulaikyti. Kai išėjau, ne kartą prašė sugrįžti. Maža to, merginos apkaltino mano draugą Jaroslavą, kad jis neva draudė man dainuoti, lipti į sceną.

Ar tiesa, kad negražiai atsiliepi apie Skaistę ir Oksaną?

Ne, niekas ant jų nevaro. Skaistė yra tarsi marionetė Oksanos rankose. Ji elgiasi taip, kaip nori Oksana. Apskritai su Skaiste mes niekada nekonfliktavome. O su Oksana vis kildavo nesutarimų. Ji labai mėgsta vadovauti ir žeminti žmones. Oksana susipyko su ne vienu pramogų pasaulio atstovu. Manau, apie šią personą tai daug ką pasako.
Man apmaudu, kad merginos šmeižia mane. Jos šaiposi iš manęs, kad pastaruoju metu tik sėdžiu namuose ir gaminu maistą. O kas čia bloga? Manau, kiek-viena normali moteris turi ruošti valgį. Man buvo pasakyta:  „Sėdėk namuose ir marinuok vištas... Matyt, Jaroslavas tau kažkokių stebuklingų žolelių pripylė, kad taip aplink jį tupinėji.“ Tokie žodžiai mane įskaudino.

Bet Tu neslepi, kad meilė dabar Tau svarbiau už viską gyvenime, ar ne?

Čia mano pasirinkimas, mano asmeninis gyvenimas. Ką noriu, tą darau. Negalima manęs smerkti už tai, kad noriu puoselėti santykius, o ne dainuoti grupėje. Oksana ir Skaistė sukūrė versiją, kad neva aš apie jas blogai atsiliepiu ir dėl to jos su manimi nutraukė santykius. Nors tai netiesa!

Kas Tave labiausiai įskaudino?

Oksanos dviveidiškumas. Prieš kameras ji yra auksinė mergaitė, besistengianti visiems įtikti, o realybėje visai kitokia. Daugelis žino, kad pastaruosius kelis metus daugiau bendravau su Oksana, o Skaistė buvo nuošaliau nuo mudviejų. O dabar Skaistė tapo geriausia Oksanos drauge, o aš – prieše. Tai tik parodo, kokie yra menki tos merginos prioritetai gyvenime. Pasirodo, geriausią draugę nuo priešės skiria tik žingsnis. Man tiesiog pikta. Daugiau nebenoriu su abiem buvusiomis kolegėmis turėti reikalų. Senų senovėje padėjau tašką.

Ar negali būti, kad Oksana ir Skaistė Tau paprasčiausiai pavydi sėkmingai besiklostančio asmeninio gyvenimo?

Pavydėti lyg ir nebūtų ko, nes po visų gyvenimo išbandymų – skyrybų, kovos dėl vaiko globos – tik dabar sulaukiau prašviesėjimo. Reikėtų tik pasidžiaugti už mane. Bet turbūt yra priešingai – merginos tikriausiai man pavydi. Skaudu!

Oksana Pikul (26)
„Gerbiu Mariną. Gaila, kad susipykome“

Oksana, kokia juoda katė perbėgo tarp Tavęs ir Marinos?

Kad Marina pyksta ant manęs ir Skaistės, supratau iš jos elgesio. Preteksto pykčiams nebuvo. Tiesiog Marina pasakė, kad išeina iš grupės, kad renkasi šeimyninį gyvenimą. Mes nenorime nutraukti „Pupyčių“ veiklos, todėl tęsiame darbus be Marinos. Dėl sėkmingos veiklos patyliukais su Skaiste džiaugiamės. Matyt, tai ir žeidžia Mariną. Ji nutraukė santykius su mumis.
Apie Mariną galiu atsiliepti tik gerais žodžiais. Daug metų praleidome kartu, buvome tarsi šeima. Būčiau tikra kvailė, jei kalbėčiau blogai apie žmogų, kurį gyniau sunkiausiu jo gyvenimo periodu – per skyrybas su vyru.

Ar tiesa, kad šaipeisi iš Marinos dėl to, jog ji nori atsiduoti šeimai, o ne gundančiai šokti ir dainuoti scenoje?

Juokauji? Ar iš tokių dalykų galima šaipytis? Nesąmonė! Mes kaip tik palaikome Mariną, žiūrime į tai teigiamai. Toks žmogaus pasirinkimas. Nieko nėra amžino. Anksčiau ar vėliau viena ar kita nuspręs keisti gyvenimą, ištekėti, susilaukti vaikų...

Marina tikina, kad tik neseniai suprato, jog esi veidmainė. Esą vienaip apie ją atsiliepi žurnalistams ir visai kitaip kalbi jai už akių...

Apie Mariną aplinkiniams nenoriu pasakyti nė vieno blogo žodžio. O kad tarp mudviejų pastaruoju metu būta piktų žinučių ir laiškų, neneigsiu.

Trumpai tariant, Tu nesi dviveidė ir skirtingose situacijose skirtingomis aplinkybėmis nesielgi taip, kaip Tau palankiau, tiesa?

Jeigu tiesos išrėžimą į akis laikysime veidmainyste, tuomet taip, aš veidmainė. Bet nesu ta moteris, kuri nešiotų po Lietuvą gandus apie buvusią kolegę. Gerbiu Mariną, džiaugiuosi, kad ją pažinau, ir labai gaila, jog mudvi susipykome.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius