Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Karolina Meschino ir Remis nustebino išskirtiniu stiliumi: aprangą derino prie reperio plaukų spalvos

Operos ir baleto teatrą penktadienio vakarą užplūdo ryškiausios Lietuvos pramogų, mokslo, kultūros pasaulio asmenybės, čia vyko apdovanojimai „Žmonės 2019“. Tiek daug išsipusčiusių svečių 45 metų jubiliejų švenčianti opera seniai buvo mačiusi. Tačiau labiausiai visus susirinkusius savo stiliumi nustebino socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir jos mylimasis reperis Remigijus Daškevičius.
Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius
Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

K.Meschino apdovanojimams pasirinko žydros spalvos, tiulio audinio pūstą, itin puošniai atrodančią suknelę, o jos draugas, nuolatos laisvo stiliaus drabužiais besirengiantis reperis R.Daškevičius, vakarui pirmą kartą apsivilko kostiumą. Pora savo įvaizdžiu pakerėjo visus vakaro svečius.

„Mus abu pirmą kartą rengė Kęstas Rimdžius. Jam jaučiu labai didelius sentimentus, nes mano pirmosios fotosesijos stilistas buvo būtent Kęstas Rimdžius. Man jis pasiuvo suknelę, o mano vaikinui Remiui – kostiumą“, – 15min pasakojo K.Meschino.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Žmonės 2019“ svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Žmonės 2019“ svečiai

Socialinių tinklų žvaigždė vakarui specialiai pakeitė ir plaukų spalvą, iš šviesiaplaukės blondinės tapo tarsi iš animacinio filmo ekrano nužengusia žydraplauke princese.

„Įvaizdį įkvėpė žydri Remigijaus plaukai, – juokėsi Karolina. – Abu norėjome derėti, tad man teko taip pat keisti plaukų spalvą. Po pirmojo dažymo plaukai buvo įgavę žalią atspalvį, dėl to, kad prieš tai buvau geltonplaukė, bet galiausiai pavyko. Savo įvaizdį apibūdinčiau – pelenė susitinka su undinėle.“

Karolinos įvaizdis buvo apgalvotas nuo galvos iki kojų: ne tik pasakiško grožio suknelė, žydro atspalvio plaukai, merginos rankas taip pat puošė žėrintys papuošalai, žydra spalva buvo nulakuoti ir Karolinos nagai. Visa tai kūrė magišką įspūdį.

K.Meschino savo stiliumi nenusileido ir jos vaikinas R.Daškevičius. Jis pirmą kartą per visą savo gyvenimą apsivilko kostiumą – ir visa tai dėl mylimos merginos.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Žmonės 2019“ svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Žmonės 2019“ svečiai

„Man yra tekę mokyklos laikais vilkėti kostiumą. Tačiau dabar jaučiuosi labai gerai, nes šalia manęs tokia graži mergina – Karolina. Man didelė garbė būti jos antra puse šį vakarą – Karolina nominuota mylimiausio žmogaus kategorijoje“, – 15min sakė R.Daškevičius.

Nominacija džiaugėsi ir Karolina, ji sakė jaučianti garbę būti tarp tokių nominantų, kaip Naglis Bierancas, Indrė Stonkuvienė ir Erika Vitulskienė.

Paklausta, kaip vertina mylimojo Remigijaus stiliaus pasikeitimus, ji atviravo, kad, jai labai gera jį pamatyti kitokį: „Man Remis patinka visoks, aišku, smagu jį pamatyti kitame amplua, bet man jis gražus ir su treningais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius