Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino pašiepė nuotraukas dailinančias merginas: „Kūdikių užpakaliukai neprilygsta lygumui“

Milane studijuojanti ir profesionalia stiliste ketinanti tapti Karolina Meschino (21) nesusilaikė ir viešai pašiepė specialiomis programėlėmis savo nuotraukas nuolat koreguojančias merginas. „Ar jums tai gražu?“ – klausia mergina ir tikina, kad nepastebėti fotografijų padailinimų kone neįmanoma.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninio archyvo nuotr.

Savo „Facebook“ paskyroje K.Meschino publikavo nuotraukų montažą. Kairėje ji – tokia, kokia yra iš tiesų, dešinėje – savo nuotrauką padailinusi programėlėmis.

Padailino smarkiai: ir blakstienas priklijavo, ir lūpas padažė, ir veido odą palygino. Greta nuotraukos mergina rėžė pasipiktinimą, kad merginos itin mėgsta taip padailinti nuotraukas ir tikino nesuprantanti, kam gi šito reikia.

„Na, mielos merginos... Jau praėjusiais metais rašiau postą apie tai, bet negaliu aš ramiai scrollint „Facebook“ ir „Instagram“, kai matau pastoviai tokias gražuoles. Na rimtai, panos, jūs realiai nematot, ką jūs su savo fotkėm pasidarot? Ar jums gražu tai? Jaučiuosi pasimetus, nes, nu come on, mes visos „blurrinamės“, bet kuo toliau, tuo vis daugiau tokių vištų, kurios galvoja, kad „ai biški pasitvarkysiu, juk nepastebės niekas“. Kai jos visą veidą ir plaukus „nusiblurrina“ iki tokio lygio, kad nelieka net bruožų, išsilieja ta oda, kad net kūdikėlių užpakaliukai neprilygsta lygumui...

Geriausia, kai tokios merginos užsiima makiažais ir savo veidus, ir klienčių veidus transformuoja programėlėmis ir dar susilaukia komplimentų.

Pasididina akis su visom tom „make up“ programom, užsideda per jas netikras blakstienas, kurios belekaip matosi, suprantate tai? Geriausia, kai tokios merginos dar užsiima makiažais (nes kas antra mergina Lietuvoj yra vizažistė) ir savo veidus ir klienčių veidus transformuoja programėlėmis ir dar susilaukia komplimentų. Na aš realiai nesuprantu, kodėl? Kodėl tai yra gražu? Čia rimtai nepastebi žmonės, kai panos taip išsidarko?“ – rašė K.Meschino.

Asmeninė nuotr. /Karolina Meschino
Asmeninė nuotr. /Karolina Meschino

Žmonės.lt kalbinta mergina sakė pastebinti iškreiptą grožio kultą, kuris šiuo metu tiesiog klesti.

„Visos nori būti „tobulos“ virtualioje erdvėje, ir bando iš savęs išspausti kažką daugiau bjaurodamos save programėlėmis, naudodamos jas be saiko ir peržengdamos visas ribas“, – sakė K.Meschino.

Anot jos, taip elgiasi ir žinomos moterys: „Labai daug žinomų moterų, o ir šiaip merginų socialiniuose tinkluose pastebiu taip pakeitusias savo veido bruožus, kad net juokinga. Visos mes koreguojame nuotraukas, bet kas per daug, juk neskoninga, taip?“

Mergina pabrėžia kalbanti būtent apie makiažą: „Kalbu ne apie nenatūralumą – pati esu pasikoregavusi nosį ir to neslepiu. Pati, o ir mano draugės, koreguojamės nuotraukas, reta dabar pamatyti merginą, kuri to nedaro. Ar kokią raukšlytę, ar spuogelį, ar paakius nepastebimai visos susitvarko, tačiau yra daug merginų, kurios tikrai persistengia, pasidaro net nebepanašios į žmogų. O liūdniausia, kad kai kurios dirba vizažistėmis, publikuoja savo darbus, kurie matyti, kad netikri. Čia tik pastebėjimas. Nieko nesistengiu įžeisti ar pažeminti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius