Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino tapo svajonių nuotaka

Žavi, veikli ir vis daugiau žiniasklaidos dėmesio sulaukianti Karolina Meschino tapo mados namų „Tiulio fėja“ dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės naujausios vestuvių kolekcijos modeliu.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Redos Mickevičiūtės nuotr.

Pasak dizainerės, K.Meschino modeliu pasirinkta ne atsitiktinai – ji tokio amžiaus, kai šalia jos pavardės netrukus atsiras ir prierašas „svajonių nuotaka“.

„Kaip tik tokias – svajonių nuotakų sukneles Karolina ir vilki naujausioje mūsų fotosesijoje. Jos romantiškos, plazdančios, apie priesaiką bažnyčioje, apie jaukią, jautrią fotosesiją dviese ir apie valso žingsnius žvakių nušviestoje menėje, – sako V.Jakučinskaitė.  – Ir tai tik dalis mūsų naujausios kolekcijos, kuri šiemet – apie kiekvieną moterį.“ 

Redos Mickevičiūtės nuotr./Karolina Meschino
Redos Mickevičiūtės nuotr./Karolina Meschino

Pasak „Tiulio fėjų” įkūrėjos, pagalvota ne tik apie skirtingus modelius kiekvienai moteriai, vestuvių šventės temas, o ir apie nuolat skubančias ar užsienyje gyvenančias būsimas nuotakas – mados namai svajonių suknelę sukurs kiekvienai vos per penkias dienas.

Karoliną Meschino fotografavo Reda Mickevičiūtė, makiažą kūrė Rūta „Make My Day“, šukuoseną – Gintarė Pietutytė ir Margarita Jakučinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius