Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Leitis“ laumę vaidinusi Karolina Toleikytė į premjerą atvyko su mylimuoju Tomu Kunstmonu

Jau Liepos 6-ąją Lietuvos kino teatrų žiūrovai turės galimybę pasinerti į protėvių gyvenimą viduramžiais – Valstybės dienos proga pradedamas rodyti istorinis epas „Leitis“. Ketvirtadienio vakarą vyko išankstinė filmo premjera – kviestiniams svečiams buvo nutiestas raudonas kilimas.
Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas
Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tarp susirinkusių vakaro svečių buvo galima išvysti ir filme laumę vaidinusį modelį Karoliną Toleikytę, kurią atlydėjo jos išrinktasis – Londone vadybos studijas baigęs verslininkas, restoranų komplekso „Bizzare“ įkūrėjo Rimgaudo Kunstmono sūnus Tomas Kunstmonas.

Apie savo santykius neatviraujanti K.Toleikytė prie fotosienelės pozavo be savo mylimojo, tačiau kino salėje 15min fotografui juodu pavyko įamžinti drauge.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas

Ir nors gražuolė manekenė K.Toleikytė ir T.Kunstmonas – pora jau daugiau nei metus, iki šiol viešumo jiedu kaip įmanydami vengė.

K.Toleikytė kartu su T.Kunstmonu pirmą kartą viešame renginyje pasirodė dar praėjusių metų birželio pradžioje, tačiau apie santykius neatviravo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Toleikytė ir Tomas Kunstmonas

Kviestiniai svečiai ketvirtadienio vakarą turėjo galimybę pirmieji išvysti istorinį epą „Leitis“. Pasak juostos autorių, nuo 1972-ųjų, kuomet ekranus išvydo legendinis „Herkus Mantas“, Lietuvos kinematografai taip ir nesukūrė nei vieno filmo apie viduramžių Lietuvą.

Filmą „Leitis“ kūrusios prodiuserinės kompanijos „Be Tabu ir KO“ vadovas Saulius Bartkus sako, kad idėja kurti istorinį filmą brendo ilgai. „Ne vienerius metus galvojome kurti filmą apie viduramžius ir to meto Lietuvą. Neturime pamiršti, kokia didelė ir galinga valstybė anksčiau buvome. 2018-ieji mūsų valstybei – ypatingi, minime savo valstybingumo šimtmetį, todėl šis filmas – puikus mūsų istorijos įprasminimas“, – sakė S.Bartkus.

Į premjerą taip pat atvyko Diana Lobačevskė ir Mindaugas Griškonis, Timūras Augucevičius su žmona Agne, Raimundas Karoblis, Aušra Maldeikienė, Eglė Jakštytė, Vitalijus Cololo, Deimantė Kazėnaitė, Simona Starkutė, Ironvytas, Daiva Žeimytė, Saugirdas Vaitulionis, Jolanta Sadauskienė ir daugelis kitų.

Premjeros akimirkos – galerijoje:

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Andrius Povilauskas, Kęstutis Cicėnas, Vytautas Rumšas vyresnysis ir kiti.

Vieną pagrindinių vaidmenų atliko ir pati Karolina Toleikytė. „Sulaukusi pasiūlymo filmuotis labai apsidžiaugiau. Tačiau kartu kilo daug abejonių – ar sugebėsiu, ar pateisinsiu lūkesčius, ar suspėsiu? Juk mano darbų grafikas ir taip perpildytas“, – prisimena K.Toleikytė. Nepaisant iškilusių dvejonių, mergina ryžosi pabandyti.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Toleikytė

Ir štai vieną itin ankstų rytą Karolina kartu su filmavimo komanda nuvažiavo prie miške esančio ežero, kur ir buvo filmuojama pagrindinė jos scena. Karolina, virtusi laume, turėjo išnirti iš ežero.

„Negaliu apsakyti, kaip jaudinausi ir bijojau. Panirti po vandeniu neužsikimšus nosies man atrodė sunkiai įveikiama užduotis, apėmė paniška, kūną kaustanti baimė. Maža to – artinosi audra. Mano dublis turėjo pavykti iš pirmo karto. Priešingu atveju būtų tekę vėl ruoštis valandų valandas“, – pasakojo Karolina.

Prisiminusi savo aktorinį debiutą mergina džiaugiasi nugalėjusi save ir tikisi, jog nenuvylė komandos.

„Esu labai savikritiška, nežinau, kaip man pavyko. Save vertinti labai sunku. Išnyrant iš ežero antro dublio nereikėjo, tikiuosi tai – geras ženklas“, – sako Karolina ir priduria, kad filmo „Leitis“ žiūrovai ją matys ir šokančią, ir iš gražuolės laumės virstančią tikra pabaisa...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius