Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolinos Liukaitytės santuoka bus nutraukta oficialiai: skyrybų byla jau teisme

Žinia apie TV laidų vedėjos, LNK orų pranešėjos Karolinos Liukaitytės-Čelkienės ir verslininko, buvusio Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidento Andriaus Čelkio santuokos krizę pasklido dar 2020-aisiais. Tačiau dabar, beveik po metų nuo minėtos žinios, skyrybos keliasi į teismą.
 Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka
Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vilniaus miesto apylinkės teisme skyrybų byla bus nagrinėjama liepos 23-iosios rytą.

Tiesa, santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutikimu, nagrinėjimas vyks rašytinio proceso tvarka, todėl teisme Karolinai ir Andriui pasimatyti neteks.

Apie braškančią santuoką 15min pranešė 2020-ųjų rugsėjį. Tąkart šaltiniai portalą informavo, kad Karolina ir Andrius Čelkiai kartu negyvena jau kelis mėnesius.

Tačiau tada susisiekus su pačia Karolina, moteris šios žinios neskubėjo tvirtinti.

„Žinokite, neturiu ką pasakyti. Neturiu ką pasakyti, tikrai“, – nedaugžodžiavo K.Liukaitytė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka

Primename, kad tai, jog „orų mergaitė“ K.Liukaitytė ir 13 metų vyresnis Vilniaus Kiokušin karatė federacijos prezidentas A.Čelkis yra pora, paaiškėjo 2017-ųjų vasarą.

Tačiau tuomet Karolina savo asmenine laime viešai dalintis neskubėjo, o ir su Andriumi viešuose renginiuose nesirodė. „Nežaidžiu Holivudo. Kam reikia, tas žino, o kitiems nebūtina. Tiesiog asmeninis gyvenimas yra asmeninis gyvenimas“, – tuomet sakė K.Liukaitytė.

2018-ųjų liepą pora susituokė. Į ceremoniją Karolina ir Andrius atvyko visiškai paprastai pasipuošę – abu vilkėjo džinsus ir baltus marškinėlius. Bene vieninteliai šventiški akcentai buvo nuotakos gėlių puokštė ir, žinoma, laimingų jaunavedžių šypsenos.

Karolina iki draugystės su A.Čelkiu keletą metų artimai bendravo su verslininku, „Arimex“ įkūrėju Arnu Jurskiu. Apie tai, kad K.Liukaitytė ir A.Jurskis tapo pora, žiniasklaida pranešė 2012-aisiais. 2013-ųjų vasarą K.Liukaitytė ir A.Jurskis susilaukė dukros. Į skirtingas puses pasukusi pora 2017-ųjų vasarą baigė tvarkytis skyrybų formalumus teisme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius