Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

K.Meschino širdį užkariavęs vaikinas – praeityje žinomo mafiozo sūnus

Aiškėja daugiau detalių apie naująją Karolinos Meschino simpatiją. Socialinių tinklų žvaigždės vaikinas – repo grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius, kurio tėvas praeityje buvo žinomas kriminalinio pasaulio veikėjas.
Karolina Meschino ir jos bučinys su Remigijumi Daškevičiumi
Karolina Meschino ir jos bučinys su Remigijumi Daškevičiumi / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Liepos 21-ąją „Flying Saucer Gang“ koncerte apsilankiusi Karolina Meschino čia atvirai pademonstravo savo jausmus vienam iš grupės narių. Pora buvo užfiksuoti besibučiuojantys.

Reperis, kritęs Karolina į širdį, vardu Remigijus Daškevičius. Vaikino tėtis taip pat buvo vardu Remigijus Daškevičius, jis – praeityje žinomas kriminalinis veikėjas.

„Aš nenoriu šia tema nieko nei komentuoti, nei kalbėti“, – 15min sakė K.Meschino. Ji teigė nesuprantanti, kodėl žmonėms tai turėtų rūpėti.

„Marlaborogold“ nuotr./Karolina Meschino ir jos mylimasis Remigijus
„Marlaborogold“ nuotr./Karolina Meschino ir jos mylimasis Remigijus

Reperio tėvo Remigijaus Daškevičiaus istoriją pasakoja vaidybinių dokumentinių filmų ciklas „Mafijos kronikos su Dailiumi Dargiu“.

Dar penkiolikmečio R.Daškevičiaus, pravarde Daškė, suburta jokių autoritetų nepripažįstanti „daškinių“ gauja buvo tapusi pagrindine kliūtimi „daktarų“ kelyje, o asmeninė Daškės neapykanta Henrikui Daktarui buvo tiesiog patologiška.

Dėl reketo, mašinų vagysčių, kontrabandos ir kitų nusikaltimų Kaune siautėjusi gauja kartais buvo lyginama su garsiuoju Daktarų nusikalstamu susivienijimu.

„Tai buvo natūralus karas už įtakos zonas, už Kauną, kad galėtų valdyti tam tikrą verslo dalį, gauti iš to pajamų“, – yra sakęs operatyvininkas veteranas Juozas Rinkevičius.

Vėliau Daškė tapo Lietuvos bokso federacijos prezidentu, tačiau 2001 metais Vilniuje, Trakų gatvėje buvo nužudytas. Prie picerijos „St.Valentino“ jį pakirto žudiko kulka.

Šios nusikaltimas iki šiol yra viena didžiausių Lietuvos kriminalinio pasaulio mįslių. Manoma, kad žmogžudystę užsakė nusikalstamo pasaulio atstovai, kuriems Daškė buvo skolingas.

„R.Daškevičius – bene vienintelis šalies nusikalstamo pasaulio veikėjas, apie kurį rengiant seriją, nė iš vieno pašnekovo lūpų nebuvo galima ištraukti, kad jis niekšas, nesąžiningas ar kitoks blogietis. Visi, net ir jį medžioję teisėsaugininkai, Daškę minėjo tik geruoju. Tai mane nustebino.

Galiausiai, surinkus daugybę liudijimų, paaiškėjo, kad Daškė išties buvo labai charizmatiška asmenybė. Jis mokėjo surasti bendrą kalbą ne tik su šešėlinio pasaulio asmenimis, bet ir su sporto, pramogų pasaulio atstovais. Prisipažinsiu, kad buvo metas, kai jo gyvenimo istoriją norėjau perkelti į atskirą knygą“, – yra sakęs rašytojas D.Dargis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius