-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karščiausi Pasaulio futbolo čempionato žaidėjai

Brazilijoje šiuo metu vykstantis Pasaulio futbolo čempionatas prie televizorių ekranų prikaustė didžiąją dalį vyrų, tačiau net ir futbolu nesidominčios moterys neturėtų nuobodžiauti – jos gali paganyti akis į sportiškus, stiprius, seksualius, žavius ir ypač vyriškus futbolininkus.
Lukasas Podolski, Cristiano Ronaldo, Robinas van Persie ir Neymaras
Lukasas Podolski, Cristiano Ronaldo, Robinas van Persie ir Neymaras / Žmonės.lt montažas

Kiekvienoje rinktinėje – nuo Ispanijos iki JAV – yra bent vienas ypač seksualus žaidėjas, kuris net galėtų reprezentuoti visos savo šalies vyrus.

Žmonės.lt pateikia pačių karščiausių futbolininkų sąrašą, kurį sudarė žurnalas „Us Weekly“.

Gerardas Pique (27 m.) – Ispanija

Deja, bet šis gražuolis moterų akis džiugino labai trumpai – Ispanijos rinktinė iš čempionato gėdingai iškrito jau po pirmojo etapo. „Barcelona“ klube žaidžiantis ispanas yra atlikėjos Shakiros mylimasis, jiedu augina sūnų Milaną.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Pique
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Pique

Olivier Giroud (27 m.) – Prancūzija

Šis mėlynakis prancūzas ne tik gražus, bet ir labai stilingas. Dėl savo puikaus skonio jis netgi vadinamas „prancūzų Beckhamu“! Nors Olivier Giroud deklaruoja, kad yra praktikuojantis katalikas ir tiki Dievu, prieš kiekvienas varžybas pasimeldžia ir net yra išsitatuiravęs vienos psalmės žodžius, tačiau prieš manekenės Celios Kay kerus jis neatsilaikė ir buvo neištikimas savo žmonai...

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Olivier Giroud
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Olivier Giroud

Neymaras (22 m.) – Brazilija

Neįtikėtina, bet šis jaunas vaikinas – jau tėvas! Buvusi jo draugė sūnų Davidą pagimdė, kai Neymarui buvo dar tik 19 metų. Nors tėvu futbolininkas tapo labai anksti, jis yra labai rūpestingas, mylintis ir pavyzdingas tėtis, o tai dar labiau varo iš proto jo gerbėjas. Be to, Neymaras yra vienas iš daugiausia uždirbančių pasaulio futbolininkų.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Neymaras
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Neymaras

Cristiano Ronaldo (29 m.) – Portugalija

Šiuo metu jis – geriausias pasaulio futbolininkas, tačiau vien jo Portugalijai neužteko ir ji iškrito po pirmojo čempionato etapo. Cristiano Ronaldo taip pat tituluojamas vienu seksualiausių pasaulio futbolininkų, milijonai moterų alpsta dėl jo raumeningo kūno, kurio futbolininkas nevengia demonstruoti. Štai neseniai Cristiano Ronaldo su savo mylimąja rusų manekene Irina Shayk pozavo „Vogue“ viršeliui, kuriame futbolininkas buvo... visiškai nuogas!

„Vogue“ viršelis/Mario Testino nuotr./Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk
„Vogue“ viršelis/Mario Testino nuotr./Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk

Robinas van Persie (30 m.) – Nyderlandai

Čempionato pradžioje jo įmuštas įvartis į Ispanijos rinktinės vartus kol kas laikomas pačiu gražiausiu įvarčiu šiame čempionate. Ir reta kuri drįstų ginčytis, kad jis pats – ne pats gražiausias žaidėjas šiame čempionate. Prieš keletą metų šio gražuolio reputacijai buvo kilusi didžiulė grėsmė, mat grožio konkursų dalyvė Sandra Krijgsman apkaltino jį išprievartavimu. Policija futbolininką visiškai išteisino, o vėliau ir pati „auka“ prisipažino, kad daug ką savo istorijoje išsigalvojo ir pagražino. Tiesa, viena dėmelė jo reputacijoje liko – nors minėtos moters jis neprievartavo, vis tik su ja permiegojo, o tai reiškia, kad buvo neištikimas savo žmonai...

AFP/„Scanpix“ nuotr./Robinas van Persie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Robinas van Persie

Lukasas Podolski (29 m.) – Vokietija

Lenkijoje gimęs ir nuo dvejų metų Vokietijoje gyvenantis futbolininkas tikina, kad jo krūtinėje plaka dvi širdys – viena vokiška, kita – lenkiška. Nors Lukasas Podolski neslepia, kad Lenkijos futbolo federacija juo visiškai nesidomėjo, iki jis pradėjo žaisti Vokietijos jaunimo rinktinėje. Tik tada jis sulaukė kvietimų žaisti už Lenkijos rinktinę, tačiau futbolininkas pasirinko tą šalį, kuri juo tikėjo ir ugdė nuo pat pradžių. Įdomi detalė: Lukasas Podolski 2013-aisiais įmušė įvarti devintą varžybų sekundę – tai antras pagal greitį įvartis futbolo istorijoje! 

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Lukasas Podolski
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Lukasas Podolski

Sergio Ramosas (28 m.) – Ispanija

Anksčiau šis futbolininkas praslįsdavo pro moterų akis, mat nešiojo nekokią ilgų plaukų šukuoseną. Tačiau vos Sergio Ramosas nusikirpo savo plaukus, moterys jį „atrado“ – nuo tada jis nuolat atsiduria seksualiausių pasaulio futbolininkų sąrašuose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas

Kyle'as Beckermanas (32 m.) – JAV

Į moterų akiratį šis amerikiečių futbolininkas pateko tik šiemet, o nežinodamos, koks jo vardas, moterys į „Google“ pradėjo vesti tiesiog „karštas baltaodis su dredais“. Taip futbolininkui ir prilipo ši pravardė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Beckermanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kyle'as Beckermanas

Matsas Hummelsas (25 m.) – Vokietija

Šis vokietis kilęs iš tikros futbolininkų šeimos – jo tėtis jaunystėje buvo profesionalus futbolininkas, vėliau tapo futbolininkų vadybininku, mama yra sporto žurnalistė (ji – pirmoji moteris, Vokietijos televizijoje komentavusi futbolo varžybas), o jaunesnys brolis – taip pat futbolininkas. Matso Hummelso mergina Cathy Fischer pernai buvo išrinkta Vokietijos metų WAG (tai žodžių „wives and girlfriends“ akronimas, naudojamas kalbant apie futbolininkų antrąsias puses – red. past.).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Matsas Hummelsas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Matsas Hummelsas

Luisas Suarezas (27 m.) – Urugvajus

Jis – blogas berniukas, mėgstantis kandžiotis. Aikštelėje jis buvo tris kartus įkandęs savo varžovams, o ir šiame čempionate futbolininkas nesusilaikė ir į darbą paleido ne tik kojas, bet ir dantis. Deja, toks nesusivaldymas jam ir jo komandai kainavo visą čempionatą...

AFP/„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Luisas Suarezas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius