-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartu šokę Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė švelnumą vienas kitam rodo po Graikijos saule

Šokėjas Deividas Meškauskas ir aktorė Ineta Stasiulytė po to, kai kartu dalyvavo TV3 projekte „Šok su manimi“, neslėpė, kad tapo artimi ir stipriai susibičiuliavo. Tačiau ne sykį fotografams ir žurnalistams į akį kritę meilūs jųdviejų santykiai, regis, perėjo į kitą lygį.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Ronaldo Grizicko/ BFL nuotr.

Kaip pranešė 15min.lt šaltinis, praėjusį ketvirtadienį apie pietus 31-erių I.Stasiulytė ir 23-ejų D.Meškauskas su grupe kitų lietuvių lūkuriavo lėktuvo į Graikiją, Kretos salą. „Oro uoste jie per daug jausmų nedemonstravo, nebuvo susikabinę, gal bijojo, kad kas pažins“, – svarstė vienas iš lėktuvo keleivių, lengvai pažinęs televizijoje matytus veidus. 15min.lt primena, kad I.Stasiulytė ir D.Meškauskas yra dažnai kartu rodęsi viešumoje, Ineta net užfiksuota sėdinti Deividui ant kelių, tačiau anksčiau jie neigė esantys pora ir tvirtino, kad jų santykiai bičiuliški.

Keliautojo teigimu, kur kas šilčiau kartu šokusi pora ėmė bendrauti jau atvykus į Graikiją. „Prie oro uosto visus pasitiko gidas, kad išvežiotų po viešbučius. Kretoje mus vežusiame autobuse Deividas ir Ineta važiavo labai meiliai susiglaudę, Ineta nepaleido Deivido rankos, ją glostė“, – pasakojo atostogautojas. Anot jo, panašu, kad kelionė buvo pirkta I.Stasiulytės vardu, nes kai kelionių agentūros atstovai perdavė dokumentus, vardu buvo pakviesta aktorė, o ne jos kompanionas.

Kretoje mus vežusiame autobuse Deividas ir Ineta važiavo labai meiliai susiglaudę, Ineta nepaleido Deivido rankos, ją glostė.Tiesa, nors 15min.lt šaltinis keliavo tuo pačiu lėktuvu kaip I.Stasiulytė ir D.Meškauskas, jis pasakojo Kretoje porelės daugiau nesutikęs. Neaišku, ar jiedu užsisakė ekskursijų, ar tiesiog nutarė mėgautis vienas kitu ir leisti laiką viešbutyje ar paplūdimyje. 15min.lt žiniomis, aktorė ir šokėjas į Vilnių grįžti turėtų ketvirtadienį arba sekmadienį. Kretoje jie ilsisi keturių žvaigždučių viešbutyje, kuris yra ant jūros kranto, prie pat Platanijos miesto, 150 km iki Herakliono oro uosto.

Su atostogaujančia porele 15min.lt susisiekti nepavyko. „Mes kartu vaikštome į renginius. Apkalbų nebijome. Bent jau aš esu prie viso to pripratęs. Mes esame draugai, net labai geri draugai. Visur būname kartu. Be to, po projekto „Šok su manimi“ sulaukėme pasiūlymų šokti įvairiuose renginiuose, todėl labai daug laiko praleidžiame drauge“, – anksčiau yra sakęs D.Meškauskas.

Tiek D.Meškauskas, tiek I.Stasiulytė turi vaikų iš ankstesnių santykių. Aktorė susilaukė dukters su širdies draugu Eduardu Gimenezu, o šokėjas – sūnaus su dainininke Rūta Ščiogolevaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius