Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas gresia Vudžiui už striptizą nepilnamečio akivaizdoje?

Šį penktadienį „Super L.T.“ žiūrovai 21 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją pamatys išskirtinę ir labai pikantišką buvusio muzikinio realybės šou auklėtinio Vudžio 27-ojo gimtadienio puotą, kurioje vienam svečiui buvo praskelta nosis ir nepilnamečio akivaizdoje pademonstruotas erotinis šou.
Arvydas Martinkėnas-Vudis
Arvydas Martinkėnas-Vudis / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

„Pablaivininkausiu, o paskui nusigersiu iki žemės graibymo“, – neslėpė gimtadienio linksmybių plano sukaktuvininkas. Prieš savaitę iki gimtadienio Vudis šešiolikmetį Bartą lydėjo į vaikų „Euroviziją“ Minske. „Su Bartu kalbėjome, kad jis dalyvauja, gal paskui aš“, – į ateitį žvelgė prodiuseriu savęs nevadinantis Arvydas Martinkėnas-Vudis. O kol kas neapsižiūrėjo, kad jo draugai Dūmas ir Grūdas, rengdami gimtadienio vakarėlio programą, nepatikrino dalyvių amžiaus. Tad vakarėlio vedėjas Dūmas, pasipuošęs kunigo sutana, dalyvaujant nepilnamečiui, paragino šokėjas nusimesti liemenėles.

Taip pat laidoje žiūrėkite: kas tapo naujomis Žilvino Žvagulio blogomis mergaitėmis?

Esminiai pokyčiai – Ž. Žvagulio prodiusuojamoje grupėje „Blogos mergaitės“. Kodėl? „Tikriausiai neužteko kantrybės“, – apie iširusios grupės priežastis prasitarė Žilvinas. Ir pridūrė, kad grupė „papais nedainuos“, kad bandys sugundyti intelektualią publiką aksominiais balsais.

Kita tema: kaip Lietuvos garsenybės kovos su antrininkais, kurie tariasi dėl jų koncertų?

Interneto erdvėje įsisiautėjus penkiolikai oksanų pikul, nijolių pareigyčių ir godų sabutyčių, žvaigždės sunerimo. Aktorė Eglė Jackaitė tik atsitiktinai sužinojo, kad buvo kviečiama į televizijos projektą. „Nežinau... apsimesti manimi ir vietoj manęs tartis... Čia nesveikas žmogus turi būt, maniakas“, – apie nesusipratimą dėstė aktorė. Oksana Pikul „Super L.T.“ taip pat pasakojo per apsimetėlius vos nesusigadinusi reputacijos. „Kažkokie žmonės mano vardu siūlė intymias paslaugas“, – šiurpo Oksana.

Taip pat šį penktadienį sužinosite, kodėl susipyko broliai Bendžiai ir dainininkas A.Rimiškis.

Atsukęs Bendžiams nugarą atlikėjas nesistebi, kad pykčiai koją kiša ir pramogų pasaulio dalyviams: „Normalu, kad kiekvienoj įmonėj yra mažų ir didelių konfliktų.“

Kokia juoda katė perbėgo tarp dainininko ir prodiuserių, kokie maniakai kankina mūsų žvaigždes, prisidengdami jų vardais, kodėl neišdrįso Ž. Žvagulio prodiusuojamos naujos grupės BM narės padainuoti gamos ir kaip Vudžio gimtadienyje išsidirbinėjo Dūmas su striptizo šokėjomis, pamatysite tik šį penktadienį 21 val. 50 min. Tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius