-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kašmyro mafijos“ aktorė Miranda Otto vaidmenį gavo paskutinę naktį

Pagal pirminį sumanymą australietei Mirandai Otto seriale „Kašmyro mafija“ buvo paskirtas visai kitas vaidmuo.
Miranda Otto
Miranda Otto / TV3 nuotr.

Pasikeitimus ji sužinojo naktį prieš prasidedant filmavimams, kai iš Los Andželo atvyko į Niujorką. Prane6ime spaudai teigiama, kad dabar aktorė TV3 „Kašmyro mafijoje“ vaidina Džiuliją Dreiper, viešbučių tinklo vadovę, siekiančią užsitikrinti stabilią padėtį vyrų valdomame pasaulyje ir išgyvenančią dėl sutuoktinio apgavysčių. Iki pat filmavimo pradžios Miranda Otto tikėjosi, kad vaidins kosmetikos kompanijos vadovę Ketliną Daud, kuri blaškosi ieškodama savo tikrosios orientacijos. Dabar šį vaidmenį kuria jos kolegė Bonnie Somerville.

„Jau iš pat pradžių sudėtingai atrodė tai, kad man patiko visi personažai ir nežinojau, kurį teks vaidinti. Man patiko veikėja Džiulija, bet maniau, kad jos vaidmuo jau kažkam paskirtas. Kai galiausiai paskutinę minutę filmo kūrėjai priėjo prie manęs ir pasakė žiną, kad man patinka tas personažas ir kad kita aktorė nepateisino jų vilčių, pasiūlė vaidmenį man. Tik įspėjo, jog Džiuliją suvaidinti ne taip paprasta“, – pasakoja aktorė.

Kadangi ji jau buvo pasiruošusi kitam vaidmeniui, per vieną naktį apsispręsti M. Otto nebuvo lengva.

„Pasikalbėjau su vyru Pete, kuris taip pat aktorius. Mąsčiau, ką man daryti. O vėliau nusiraminau. Pagalvojau, kam čia nervintis, juk mano pirminis impulsas buvo vaidinti Džiuliją, todėl ir sutikau“, – staigų apsisprendimą aiškina aktorė.

Viešbučių tinklo vadovės vaidmuo išties nėra lengvas – Džiulijai tenka kovoti su savo maištaujančia paaugle dukra ir vyro neištikimybe, bet ji ne iš kelmo spirta – pažada sutuoktiniui, kad jam atkeršys taip pat susirasdama meilužį.

„Man patinka šis vaidmuo“, – tikina Miranda Otto, kuri ne taip lengvai leidosi į avantiūrą vaidinti televizijos seriale.

Pilnametražiuose filmuose vaidinusios aktorės gyvenimas daug paprastenis nei jos herojės. Miranda džiaugiasi savo trejų metukų dukrele ir sėkminga santuoka su vyru aktoriumi Peteriu O‘Brienu.

„Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad turėdama dukrelę neieškojau pagrindinio vaidmens, todėl „Kašmyro mafija“, kur yra keturios pagrindinės veikėjos, – labai patogus darbas, kai turi šeimą ir vaidinimui negali skirti 20 valandų per dieną“, – vaidmeniu džiaugiasi M. Otto.

Nauja istorija apie keturias Manheteno karjeristes „Kašmyro mafijoje“ – pirmadieniais 22.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius