-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina ir Deivydas Zvonkai laukiasi pirmagimio

Prieš dvejus metus šeimą sukūrusi garsių muzikantų pora Katažina (36) ir Deivydas (38) Zvonkai gyvena malonių permainų laukimu – šiemet jie taps tėvais, praneša Žmonės.lt. Žinią, kad laukiasi, patvirtino pati Katažina.
Katažina ir Deivydas Zvonkai
Katažina ir Deivydas Zvonkai / Viktorijos Vaišvilaitės nuotr.

„Ilgai lauktas ir išsvajotas vaikas pagaliau išvys šį pasaulį. Tokia nuostabi žinia mus labai nudžiugino“, – apie artėjantį šeimos pagausėjimą Žmonės.lt sakė K.Zvonkuvienė.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Asmeninė nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Katažina pasakojo, kad vaiko laukimas – ypatingas jausmas, kurio linkėtų kiekvienai moteriai. „Ko gero, tik dabar pajutau, kas yra tikra laimė, – su šypsena veide kalbėjo Katažina. – Atrodo, viskas atsitiko pačiu netikėčiausiu metu.“

„Gali džiaugtis dėl visko: santuokos, šeimos, karjeros, bet kai sužinai tokią naujieną, kad tapsi mama, iškart užsimezga ypatingas ryšys ir pajunti meilę nuo pat pirmos sekundės“, – Žmonės.lt teigė Katažina.

Dainininkė teigė, kad pirmiausia šia žinia džiaugėsi dviese su vyru Deivydu. Vėliau naujieną sužinojo artimiausi šeimos nariai.

O dabar, ketvirtą nėštumo mėnesį, Katažina pasiryžo pasidalyti žinia ir su savo gerbėjais.

Ko gero, tik dabar pajutau, kas yra tikra laimė, – prisipažino Katažina.

„Iš pradžių slėpėme net nuo tėvų. Norėjosi pasakyti iš karto, bet man tai pirmas nėštumas, pirmoji tokia patirtis. Yra ir amžiaus akcentas, vis tiek rizika. Atrodo, pirmaisiais mėnesiais pasidžiaugi, bet atsargiai“, – pasakojo K.Zvonkuvienė.

Katažinos nėštumas itin pradžiugino jos mamą Haliną: „Mama buvo visiškoje euforijoje – net nesuprato iš pradžių. Visi labai džiaugėsi, kartais atrodė, kad labiau nei mes patys.“

Paklausta, ar jau žino vaikelio lytį ir gal jau apsisprendė dėl pirmosios atžalos vardo, Katažina teigė, kad ši užduotis bus pati sunkiausia.

„Net neįsivaizduojame. Dar nelabai žinome, kas gims, bet esu rami: turime nemažai laiko“, – juokėsi ji.

Viktorijos Vaišvilaitės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
V.Vaišvilaitės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Koncertuos, bet mažiau

Dėl nėštumo Katažinai teks pristabdyti ir koncertinę veiklą, tačiau iš scenos trauktis dainininkė nežada ir gimus kūdikiui.

„Šią vasarą koncertuosiu, bet ne tiek daug, kiek norėčiau. Sau skyriau tam tikrą laiko atkarpą, kiek galėčiau koncertuoti. Vasarą atsargiai, o paskui bus matyt. Tikrai norėsiu grįžti į savo mėgstamą veiklą ir tikrai dainuosiu. Kaip leis aplinkybės, čia kitas klausimas“, – Žmonės.lt pasakojo K.Zvonkuvienė.

Žmonės.lt primena, kad „Pop Ladies“ narė Katažina Nemycko ir kompozitorius Deivydas Zvonkus susituokė 2014 metų liepos 26-ąją, po trejų metų draugystės.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Katažina ir Deivydas Zvonkai
M.Žičiaus nuotr. /Katažina ir Deivydas Zvonkai

Su Deivydu Katažina susipažino tuomet, kai per dainininką Stanislavą Stavickį-Stano ji kreipėsi į D.Zvonkų su prašymu parašyti jai keletą dainų. Tačiau tuomet kompozitorius merginai laiko neatrado.

Vėliau Katažina ir Deivydas susitiko „Chorų karuose“, o netrukus pradėjo susirašinėti socialiniame tinkle, kol vieną dieną ji sulaukė pasiūlymo susitikti prie puodelio kavos... Deivydas, pasak Katažinos, ją sužavėjo nuo pat pradžių.

VIDEO: Katažinos ir Deivydo Zvonkų vestuvės 20140726

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius