Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina ir Deivydas Zvonkai švenčia medines vestuvių metines: 5 metai įamžinti jaukiose akimirkose

Penktadienis Katažinai ir Deivydui Zvonkams bei jų dvynukams buvo išskirtinis – šeima šventė jau 5-ąsias, medines vestuvių metines. Šią progą pora kiekvienais metais pamini prie Verėnos rajone esančio ežero Lavyso. Kaip sako Deivydas, tai jau tapo tikra tradicija.
Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvyniais
Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvyniais / Asmeninio albumo ir Pudra Photography nuotr.

Vestuvių metinių šventės akimirkomis instagrame pasidalijo Katažina. „Penkeri metai – čia daug ar mažai..? Per tuos metus įvyko daug gražių dalykų mūsų gyvenime. Linkiu mums taip ir toliau – ilgai ir laimingai kartu! Myliu Tave“, – feisbuke rašė atlikėja.

Prodiuseris Deivydas Zvonkus, teigė, kad prie Lavyso ežero su šeima vyksta jau ne pirmus metus: „Pirmą kartą į šią vietą vykome pailsėti po vestuvių. Nuo tada nuvažiuojame kiekvienais metais. Tai tapo tradicija.“

Liepos 26-tą švęsdami vestuvių metines jie jau trečius metus kartu su savimi pasiima ir dvynukus – Korneliją bei Donatą. Anot Deivydo, tradicijos kiekvienais metais išlieka tos pačios, keičiasi tik amžius.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus su dvyniais
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus su dvyniais

„Pasikeitė tik tiek, kad po truputį senstame, nes veikia žemės ir gravitacijos dėsniai. Einame ne jaunyn, o senyn, bent jau tikimės, kad gal šiek tiek proto įgauname. Bet čia toks savęs apgaudinėjimas iš tikrųjų, velniai žino, kaip ten su tuo protu. Pagrindinis skirtumas tas, kad atsirado vaikai.“

Paklaustas, kokia visgi yra šios gražios santuokos paslaptis, D.Zvonkus juokėsi: „Aš esu gerai apdirbtas, nes jau ne pirmas kartas. Aš juokiuosi, kad pirmus 5 metus tuoktis yra sunkiausia. Jokios paslapties nėra, tiesiog kartais svarbu stengtis eiti į kompromisą, o jei kyla juodesnių minčių, reikia prisiminti, kad su kitu partneriu gali būti dar blogiau.“

15min primena, kad dainininkė Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus susituokė 2014 metų liepos 26-ąją, po trejų metų draugystės.

Su Deivydu Katažina susipažino tuomet, kai per dainininką Stanislavą Stavickį-Stano ji kreipėsi į D.Zvonkų su prašymu parašyti jai keletą dainų. Tačiau tuomet kompozitorius merginai laiko neatrado.

Vėliau Katažina ir Deivydas susitiko „Chorų karuose“, o netrukus pradėjo susirašinėti socialiniame tinkle, kol vieną dieną ji sulaukė pasiūlymo susitikti prie puodelio kavos... Deivydas, pasak Katažinos, ją sužavėjo nuo pat pradžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius