Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina Nemycko ir Dainius Dimša: „Jei nedegtų akys, negelbėtų net tobuliausia technika“

Nuo pat pirmųjų LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidų vienais favoritų pakrikštyti Katažina Nemycko ir Dainius Dimša nemiega ant laurų ir uoliai treniruojasi repeticijų salėje. Valandų valandas lieja prakaitą ir dailina žingsnelius arba tiesiog kalbasi, užkandžiauja, stebi kitus šokėjus – tačiau kiekviena akimirka vertinga. O apie stiprų poros ryžtą aiškiau už žodžius kalba jų akys ir begalinis noras pasirodyti kuo įmanoma geriausiai.
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Aistra

Paklausti, kaip jiedu sutaria, Katažina ir Dainius tik nusijuokia ir susižvalgo, matyti, kad jiedu tikra komanda. „Gerai sutariame. Nors tu pirma sakyk!“, – paragina partnerę šokėjas, tuoj pabrėždamas, kad Katažina niekada nemeluoja. Ši galantiškai atiduoda žodį Dainiui ir jis tęsia. „Sutariame labai gerai, šokti sekasi gerai. Katažina šaunuolė, noriu ją pagirti už norą, pastangas pasirodyti kuo geriausiai ir paklusnumą. Ji pasitiki manimi“, – priversdamas dainininkę nusijuokti gerų žodžiu negaili D.Dimša.

„Pirmos dienos projekte buvo žiauriai sunkios, maniau, kad nesugebėsiu nieko padaryti, bet ačiū Dievui ir Dainiui. Dainius labai kantrus, užsispyręs, jis aiškiai užsibrėžia sau tikslą, abu esame žmonės, siekiantys tikslo, norime pasiekti maksimumą, o ne tiesiog bet kokį rezultatą. Esu labai dėkinga Dainiui už kantrybę, jos jam tikrai prireikia daug“, – Žmonės.lt sakė Katažina.

Viganto Ovadnevo nuotr./Katažina Nemycko ir Dainius Dimaa
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Esate laikomi vienais „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ favoritų. Ar tai labai įpareigoja?

Dainius: Būti favoritais, lyderiais visuomet sunkiausia. Manau, mes nuo pirmųjų laidų pagyrų sulaukėme dėl to, kad labai daug darbo įdėjome dar vasarą, kai kiti poilsiavo ar šiaip linksmai leido laiką. O šokių projekte pirmiausia reikia gerai šokti. Mūsų pora to ir siekia. Žinoma, kai kas jau sekasi lengviau nei anksčiau, bet, kaip sakoma, apetitas kyla bevalgant.  Dar reikės tave, Katažina, paspausti!

Katažina: Jau prispaudė taip, kad mano kojos ne mėlynos! Kuo toliau, tuo labiau įsivažiuoju, šokti patinka man vis labiau. Svarbiausia – noras, o kai jis yra, stengiesi iš savęs išspausti maksimumą. Dar gavau tokį partnerį, kurį tai, ką darome taip pat „veža“, kaip ir mane. Tad mūsų ir smūgis dvigubas! Mes abu atėjome į šį šou gerai pasirodyti.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Katažina Nemycko ir Dainius Dimaa
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Šou metu yra ne kartą nuskambėję komplimentų, kad Katažina, kaip niekad nešokusiai moteriai, yra labai plastiška. Dainiau, tai tavo nuopelnas?

Dainius: Ne, aišku kad ne mano!

Katažina: 100 procentų Dainiaus darbas! Nemačiau, kad joks kitas šokėjas taip kruopščiai dirbtų, aiškintų, kaip jis. Dainius bando pamokyti, mato, kad neišeina ir ieško dar daugybės būdų, kad galiausiai suprasčiau. Aišku, kai išeinu ant parketo jaudulys daro savo, bet partneris mane iki to laiko būna gerai paruošęs.

Iš pažiūros judu labai šiltai bendraujate. Niekada nesipykstate?

Katažina: Nesipykstame, bet, manau, visoms poroms būna sudėtingesnių dienų, prasčiau sekasi, judesiai nesigauna, neturi jėgų, kažkas skuba ar turi bėdų namie. Kartais neigiamos emocijos užvaldo.

Dainius: Ir ji pratrūksta paaukštintu balsu...

Katažina: Bet tikrai apsieiname be didelių skandalų! Praeina trys minutės, nurimstam, įjungiam protą ir dirbam toliau.

Jūs iš tų porų, kurios leidžia daugybę valandų repeticijų salėje?

Katažina: Kartais ateiname ir salėje būname 7-8 valandas.

Dainius: Nebūtinai visą laiką šokame, tiesiog pabūnam, pasižiūrime, ką galime paruošti kitai savaitei, kokius drabužius pasirinkti, kokią dainą įdomesnę surasti.

Katažina: Galų gale pamatai, kaip šoka kiti. Ir labai jauki ta mūsų šokių salė, visuomet noriu čia ateiti. Kartais ir pasitarimais pasidaliname su kitomis poromis.

Kaip manote, kokios stipriosios jūsų poros pusės, kuo galite papirkti žiūrovą?

Dainius: Energija, užsispyrimas ir nuoširdumas. Viskas yra tikra, kai šokame, išgyvename tą akimirką. Kartais taip įsijaučiame, kad net padarome šou metu daugiau nei esame surepetavę.

Katažina: Kai įdedi visas pastangas ir esi nuoširdus, žiūrovai tą tikrai pajaučia ir pamato. Gal kartais rankos kaip reikia ir nepakeliu, bet svarbu, kad akys nebūtų tuščios. Kitaip – viskas, jokia technika neatpirks to tikrumo. Juk žmonės žiūrėdami nori išgyventi, suprasti, ką norėjome pasakyti.

VIDEO: Katažinos Nemycko ir Dainiaus Rimšos šokių repeticija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius