-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė studijos „HEY!“ vadovę Viktoriją Kalpokaitę sveikino dainomis

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Pramogų banko“ salėje „Vakaris“ vyko popdainavimo studijos „HEY!“ 15-ojo gimtadienio šventė, kurios nepraleido buvę studijos mokiniai – dabar jau garsūs ir populiarūs Lietuvos dainininkai. Jų gretose – ir grupės „Pop Ladies“ atlikėjos Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė. Abi merginos vakaro metu pasirodė scenoje ir uždainavo su studijoje besimokančiais mažyliais.
Katažina Nemycko ir  Liepa Mondeikaitė
Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasveikinti studijos vadovės Viktorijos Kalpokaitės į studijos gimtadienį sugūžėjo gausus būrys žinomų atlikėjų: savo dainas scenoje traukė ir sveikinimais dalinosi Vaidas Baumila, Karina Krysko, Dagna Kondratavičiūtė, Monika Linkytė, Eva ir kiti. Renginį vedė „HEY!“ taip pat kadaise mokęsis aktorius Leonardas Pobedonoscevas. 

Garsenybių koncerto klausėsi ir skirtingose atrakcijose – žaidimuose, loterijose – dalyvavo keliasdešimt vaikų, mažuosius į renginį atlydėjo būrys tėvelių. 

Ypatingo dėmesio vakaro metu sulaukė „Pop Ladies“ merginos K.Nemycko ir L.Mondeikaitė – vaikai aktyviai prašė dainininkių autografų, drauge nusifotografuoti. Abi dainininkės pasirodė ir scenoje – štai Liepa su būriu vaikų uždainavo apie burbulus, o Katažina – apie laukų gėles. 

Dainavo su vaikais

Žmonės.lt L.Mondeikaitė atskleidė, kad kadaise pati buvo studijos „HEY!“ narė – mokėsi dainuoti pas V.Kalpokaitę, o išgarsėjusi nesyk koncertavo su studiją laikančiais vaikais. Taip pat ir Katažina: kadaise susipažino, kartą padainavo ir štai – noriai sutiko padainuoti ir vėl. 

Paklaustos, kaip gi žada pasveikinti studijos vadovę gimtadienio proga, abi merginos ilgai nesvarstė. „Geriausia dovana – dėmesys“, - tikino K.Nemycko, o L.Mondeikaitei beliko paantrinti: „Jo neatstos jokie materialiniai dalykai.“ Todėl jųdviejų dovana studijai – pasirodymai scenoje. 

„Prisimenu save, kai buvau vaikas. Tada padainuoti su žinomu žmogumi atrodė ypatingai didelis dalykas. Dabar repetavome su vaikais ir matau, kad yra lygiai taip pat – jie žvelgia į mus tokiomis akimis, jaučiasi taip gerai... Gera matyti, kad vien buvimu šalia gali padaryti jiems šventę. Galų gale, juk galime su vaikais pasidalinti savo patirtimi, o ir pačios jos įgauti“, - svarstė K.Nemycko. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Liepa Mondeikaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Liepa Mondeikaitė

Tuo tarpu Liepa tikino, kad jei net dainuodami vaikai ir suklysta, pati nepasimeta: „Juk nieko čia tokio. Kažkokie nesklandumai ir klaidos, kurias padaro vaikai, pasirodymus tik papuošia, paverčia nuoširdžesniais ir smagesniais!“

Abi dainininkės noriai pasakojo ir apie savo vaikystę – dalinosi patirtimi apie būrelius, kuriuos lankė. „Kur galėjau, ten ir pasireiškiau. Prisimenu, kaip dar pirmoje klasėje koncertuodavau – tai su vienu, tai su kitu ansambliu, vėliau kaip solistė, po to – bažnyčios chore, grojau akordeonu... Dar ir sportuoti esu bandžiusi“, - juokėsi Katažina. 

Liepa buvo ne ką mažiau veikli: „Dainavau, sportavau, piešiau, ko tik nedariau... Buvau tas vaikas, kuris nieko kito neveikė kaip tik lakstė po būrelius. Juk tai labai gerai – dabar turiu daug patirties, visko paragavusi, visko po truputį moku ir žinau, kad mano pasirinkta veikla – pati geriausia, labiausiai tinkanti man.“

Pokalbį su Žmonės.lt merginos baigė linkėjimais skaitytojams. „Kažką išbandęs išmoksti atskirti gerą nuo blogo. Laikomės šūkio „geriau išbandyti ir gailėtis, nei visai nebandyti“. Visiems patariu: eikite, dalyvaukite, bandykite ir patirkite“, - ragino Katažina. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius