Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste: „Taip ir žongliruoju – tai vienas, tai kitas“

Drauge su Deivydu Zvonkumi prieš pusantro mėnesio gimusius dvynukus Korneliją ir Donatą auginanti Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste. „Tai ir malonumas, ir darbas viename“, – juokiasi ji. Pastarąsias savaites jos dienotvarkė kasdien labai panaši: vaikai miega, valgo, vėl miega, drauge su jais ji kasdien išeina pasivaikščioti į lauką.
Katažina Zvonkuvienė su dvynukais
Katažina Zvonkuvienė su dvynukais / Viktorijos Vaisvilaitės Skirutienės ir asmeninio albumo nuotr.

Viena tokių pasivaikščiojimų nuotrauka šeštadienį Katažina pasidalijo ir feisbuke. „Maloniausios atostogos“, – po nuotrauka, kurioje matyti dvigubas dvynukų vežimas, rašė dainininkė.

15min pasiteiravo Katažinos apie pirmąjį motinystės mėnesį ir pirmas savaites auginant ne vieną, o du tą pačią dieną gimusius vaikus.

Katažina juokiasi, dabar, palyginti su pirmomis dienomis, ji viską daro keliskart greičiau: greičiau susitvarko, greičiau sukasi, išmoko optimaliai išnaudoti laiką.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė su dvynukais
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė su dvynukais

„Tų auklių turiu daug: ir sesė, ir mano, ir Deivydo mamos, Deivydas – visi labai padeda, visi kartu prižiūrim. Bet jokios auklės nepamaitins, o tada jau man tenka. Taip visą naktį ir žongliruoji – tai vienas, tai kitas“, – 15min linksmai pasakojo ji.

Pasak jos, šiandien jau sunku įsivaizduoti, kaip tektų tvarkytis su vienu, esą, atrodo, kad auginti vieną – taip lengva! „Jau juokiuosi, kad negaliu įsivaizduoti, kad būna kitaip. Būtų vienas vaikas, dabar man atrodytų, kad nėra ką veikti. Dabar iššūkis didesnis, tačiau viskas priklauso nuo nusiteikimo. Jei nusiteiki pirmiausia būti mama – tai nebėra sunkių užduočių, tiesiog įsisuki ir gyveni“, – šypsosi Katažina.

Viktorijos Vaisvilaitės Skirutienės nuotr./Katažinos ir Deivydo Zvonkaus dvynukai Kornelija ir Donatas
Viktorijos Vaisvilaitės Skirutienės nuotr./Katažinos ir Deivydo Zvonkaus dvynukai Kornelija ir Donatas

Pasak jos, labai svarbu priimti ir artimųjų pagalbą, o tą ji daro su malonumu. Zvonkams brangūs žmonės padeda prižiūrėti mažylius, už tai tėvai sako esantys dėkingi. „Jei mane kokiam pusvalandžiui ar valandai išleidžia atitrūkti, aišku džiaugiuosi. Ir, žinoma, pasiilgstu vaikų, visuomet apie juos galvoju, tačiau turiu kelis žmones, kuriais labai pasitikiu. Todėl stengiuosi nepanikuoti ir į viską žiūrėti ramiai“, – pasakojo ji.

Šiandien pašnekovė sako besijaučianti puikiai, ji – pozityviai nusiteikusi, pilna geros energijos. „Negali būti kitaip, viskas einasi gerai, visi esam sveiki ir laimingi“, – kalbėjo Katažina.

Į kurį iš tėvų – Katažiną ar Deivydą, panašūs jų vaikai, kol kas dar sunku pasakyti. Pasak Katažinos, tarpusavyje jie labai skirtingi, nėra identiški dvyniai, tačiau turi tiek vieno, tiek kito iš tėvų bruožų.

Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvynukais Kornelija ir Donatu
Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvynukais Kornelija ir Donatu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius