-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlyje – draugės, dovanos ir saldėsiai

Netrukus pirmagimio sulauksianti dainininkė Katažina Zvonkuvienė savaitės pradžioje dalyvavo savo kūdikio sutiktuvių vakarėlyje. Jaukią šventę atlikėjai iškėlė draugės – staigmeną surengė pačios Katažinos namuose. Pasakojimu apie vakarėlį ir jo akimirkomis K.Zvonkuvienė dalijasi su Žmonės.lt skaitytojais.
Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis / Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr.

Jaukiame pirmagimio sutiktuvių vakarėlyje K.Zvonkuvienė dalyvavo pirmadienį. Tikra staigmena tapusią šventę jai iškėlė draugių būrys.

„Merginos mane nustebino – aš nežinojau, kad viskas vyks mūsų namuose. Buvau išėjusi į nėštukių kursus ir nenutuokiau, kad tuo metu namuose vyko veiksmas: paruošimai, papuošimai...“ – juokiasi K.Zvonkuvienė.

Viena iš draugių ją pasitiko išeinančią iš kursų: „Pasitiko su širdutėm, su balionais. Gavau užuominų, kas nusimato, – turėjau atspėti, kur dabar važiuoti. Supratau tik iš trečios užuominos: „ten, kur šilta, jauku ir mūsų laukia tėtis“. Negalėjau patikėti, kad viskas vyks mano pačios namuose.“

Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis

Pravėrusi savo namų duris Katažina surado šventę. „Atėjau namo, pamačiau tiek merginų... Aišku, kad apsiverkiau. Buvo labai smagu: tiek prisikalbėjom, prisijuokėm, o jau kiek skanėstų buvo... Tai Liucina Rimgailė labai pasistengė. Pati nesu saldumynų mėgėja. Bet kaip aš juos „kapojau“! Tokių skanėstų, matyt, gyvenime nevalgiau“, – tikina K.Zvonkuvienė. Sako, gardumynų buvo tiek, kad kelioms dienoms pakako.

Šitokią puotą atlikėjai surengė būrys geriausių draugių, jų gretose – ir kolegės: Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė, Kristina Ivanova...

Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažina Zvonkuvienė su Natalijos Bunkės sūnumi Kristupu
Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažina Zvonkuvienė su Natalijos Bunkės sūnumi Kristupu

„Ne visos galėjo dalyvauti. Vienos serga, kitos su vaikais... Dabar jau suprantu tokią priežastį ir nepykstu. Turėjo būti ir Monika Šedžiuvienė, ir Oksana Pikul-Jasaitienė. Bet sunku parinkti tą datą, kad galėtų ateiti visos“, – šypsosi Katažina.

Žinoma, koks gi kūdikio sutiktuvių vakarėlis be dovanų? Anksčiau Katažina draugėms buvo minėjusi, ko gi vaikelio kraitelyje trūksta.

Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Aistės Navickaitės-Balčienės nuotr./Katažinos Zvonkuvienės kūdikio sutiktuvių vakarėlis

„Vėliau pagalvojau, na gi kokia faina ši tradicija. Mano mama net stebėjosi, kad taip būna, – juk šis paprotys labai naujoviškas. Tačiau tai tokia pagalba tėveliams... Ne tas žodis. Atrodytų, kaip aš čia galiu nurodyti, ką ir kas man turi nupirkti. Bet kita vertus, juk kitaip tos dovanėlės gali kartotis, tapti nereikalingomis... Tai draugė Marija turėjo mano poreikių sąrašiuką ir viską suderino“, – pasakojo.

Draugės pridovanojo visko: „mobilią auklę“, buteliukų, sterilizatorių, vonelė, žaislų...

„Visos tos dovanos reikalingos, naudingos. Jau nekalbu apie sauskelnes, kurias irgi gavau ypatingas. Merginos apie viską pagalvojo. Patiems beliko smulkmenos. Bet tas sąrašas artėjant gimdymui vis labiau plečiasi“, – juokiasi Katažina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius