-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaunas savaitgaliais tampa stiliaus sostine

Rugsėjo mėnesį Kaune atsirado stilingų veiklų. Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ savaitgaliais vyksta mados dirbtuvės. Jose apsilankiusios moterys, padedamos skirtingų stilių dizainerių, kūrė įvairius kaklo bei rankų papuošalus, sages, atnaujino pabodusius drabužius, taip pat apsipirko su asmeniškai konsultuojančiais stilistais.
Mados dirbtuvės „Megoje“
Mados dirbtuvės „Megoje“ / „Megos“ nuotr.

Pirmąjį mados dirbtuvių savaitgalį didžiausio populiarumo susilaukė puošnaus stiliaus „Daiwa boutique“ kūrybinė zona. Šioje erdvėje įsikūrusiose dirbtuvėse moterys kūrė puošnius pakabukus, dekoravo juos kristalais, karoliukais, vėrė apyrankes ir auskarus.

Be šio stiliaus dirbtuvių, lankytojos taip pat galėjo rinktis indėniško, romantiško ir rokeriško stiliaus kūrybines erdves. O kol moterys kūrė individualumą pabrėžiančius aksesuarus, dalis lankytojų išbandė asmeninį apsipirkimą su stilistu Artūru Samoilenko ir stiliaus studijų „Kovaldas“ bei „Pykok“ įvaizdžio kūrėja Aiste Bakaite.

Jie „Megos“ mados dirbtuvių metu kartu su iš anksto užsiregistravusiais lankytojais vaikščiojo po prekybos centre įsikūrusias parduotuves ir padėjo atrasti tinkantį aprangos stilių, priderinti aksesuarus bei drabužius.

Mados dirbtuvės „Megoje“ veiks dar du savaitgalius – iki rugsėjo 29 dienos.

Pavadinimas
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius