-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunietis nufilmavo NSO

Kaunietis Dmitrijus naujienų portalui 15min.lt atvirai pasakojo matęs neatpažintą skraidantį objektą, jį nufilmavo ir ateityje ketina stebėti dangų bei žvėrišku greičiu aukštybėse judančius skritulius dar akyliau.
Dmitrijus užfiksavo danguje judantį objektą.
Dmitrijus užfiksavo danguje judantį objektą. / Asmeminio albumo nuotr.

Dmitrijus 15min.lt atsiuntė filmuotos medžiagos ir tvirtina, kad tai – NSO. Pasak vyriškio, judantys šviesos skrituliai negali būti nei diskotekų, nei bet kokių kitų įmonių reklamai naudojami lazeriai. Kaunietis įsitikinęs: „Tai buvo NSO“.

„Su kaimynu balkone dar metų pradžioje pradėjome stebėti keistus objektus, švytinčius danguje. Būna, kad objektas žvėrišku greičiu skraido. Kartais jis išsiardo į tris dalis, išlenda spygliai ir objektas mirksi“, – pasakojimą pradėjo Dmitrijus.

Vyras tikino, kad objektą gali išvysti kiekvienas, bet tik tomis naktimis, kai dangus būna giedras. „Jis būna labai ryškus. Žiūrėjom ir su kaimynu, ir su žmona, ir su draugėmis. Visi nutarėm, kad ten – NSO“, – kalbėjo kaunietis.

VIDEO: Aliens UFO ! Загадочная звезда НЛО (Dmitry Igoninas)

Pasak objektą stebėjusio vyro, objektas jokiu būdu negali būti lazeris, nukreiptas į dangų. „Prieš pajudėdamas šviesos objektas pasidaro apvalus, spygliai sulenda į vidų. Per visą horizontą šviesulys nuskrenda. Tai trunka vos kelias sekundes. Būna, labai staigiai išskrenda“, – tikino Dmitrijus.

Paklaustas, ar nepastebėjo iš objekto išsilaipinančių ateivių, vyras prapliupo juoku. „Aš net nežinau, ar ten kosminis laivas. Tokių dalykų nemačiau. Jis kabėdavo kabėdavo, prie jo priskrisdavo mažesni apskritimukai ir tuomet visi kartu kažkur išskrenda“, – pasakojo vyras.

Kauniečio teigimu, šviesulį galima matyti tik tuomet, kai dangus giedras. „Kai būna debesuota, nieko nesimato“, – pabrėžė Dmitrijus.

Paklaustas, ar nebijo ateivių pagrobimo, Dmitrijus tikino bepročiu nesijaučiąs ir nemano, kad jam galėtų kas nors grėsti stebint skraidantį šviesos skritulį. Pasirodo, šviesulys danguje ne tik keičia formą, juda dideliu greičiu. Kinta ir jo spalva, šviesulys mirksi.

„Kadangi objektas mus užbūrė, su kaimynu jau sutarėme, kad nuo šiol filmuosime jį kartu. Tuomet bus ir daugiau vaizdinės medžiagos. Kada objektas priartės, mes jį nufilmuosime dvejomis kameromis“, – pasakojimą baigė Dmitrijus.

Jei ir jūs esate užfiksavę keistų objektų, o jie, jūsų manymu, galėtų būti NSO, parašykite mums adresu: k.juska@15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius