Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno dizainerės ruošia dovaną pirmajai Džordanos Butkutės ir Elegijaus Strasevičiaus vestuvinei nakčiai

Trys dizainerės – Reda Kriščiūnaitė-Paulauskė, Rūta Grėbliūnienė ir Natalija Šakelienė – ruošia dovaną pirmajai vestuvinei dainininkės Džordanos Butkutės ir jos sužadėtinio Elegijaus Strasevičiaus nakčiai.
Rūta Grėbliūnienė (kairė) ir Reda Kriščiūnaitė-Paulauskė
Rūta Grėbliūnienė (kairė) ir Reda Kriščiūnaitė-Paulauskė / Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr.

Gruodžio 12-ąją susituoksianti pora į viešbutį, kur praleis laiką po pokylio su artimaisiais ir draugais, galės nusivežti ir ypatingas, rankų darbo dekoratyvines pagalves, pasiūtas iš pasaulyje garsaus „T‘ouro“ audinio, dažnai vadinamo meno kūriniu, kuriam gimti reikia kur kas daugiau laiko nei gaminamiems masinei prekybai. 

„Šios linijos audiniu puoštos dviejų Versalio rūmų sales, todėl pamanėme, kad karališki, klasikiniai motyvai jauniesiems tikrai patiks“, – sakė R. Kriščiūnaitė-Paulauskė. 

Dizainerė N.Šakelienė nuotakai kuria pieno spalvos, puoštus aukso spalvos detalėmis ir Swarovski kristalais tikro šilko naktinius marškinius. Anot jos, natūralus šilkas buvo atrinktas kruopščiai, padedant audinių ekspertui Gintautui Stroliui. 

„Nors gali skambėti keistai, bet šilko yra skirtingo. Šiuo atveju parinkti aukščiausios kokybės audiniai“, – sakė dizainerė. 

Visas būtent Dž.Butkutei ir E.Strasevičiui skirtas dovanas dizainerės ketina įteikti vestuvių dieną prie Kauno Rotušės, kur prognozuojama rinksis ir šimtai jaunavedžius pasveikinti norinčių dainininkės gerbėjų.    

Facebook nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius savo vestuvių datą pakelbė socialiniame tinkle
„Facebook“ nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius