-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno mero šeima išgyvena dėl gauto grasinančio laiško

Kviesdamas į svečius LNK laidą „Neišgalvoti gyvenimai“, Kauno vadovas Andrius Kupčinskas su žmona Jurgita iškart įspėja: jų namuose nei prabangos, nei išskirtinių gyvenimo sąlygų neišvysime. Ketvirtus metus laikinajai sostinei vadovaujantis vyras pelnytai yra vadinamas ne tik pačiu jauniausiu, bet ir pačiu neturtingiausiu Kauno meru.
Andrius Kupčinskas
Andrius Kupčinskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš gerą dešimtmetį už banko paskolą įsigytas dviejų kambarių butas viename iš miegamųjų Kauno rajonų – vienintelis materialus turtas, kurį turi Kupčinskai. Tačiau garsioji pora tokios savo buities visai nesigėdija.

„Aš kaip tik bandau paneigti tokius stereotipus, kad meras – būtinai milijonierius, ar būtinai vagis. Bandau paneigti tai“, – LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ prisipažins Andrius Kupčinskas.

Tapusi pirmąja Kauno pora, Kupčinskų šeima sako tikrai nesitikėjusi lengvesnio ar finansiškai stabilesnio gyvenimo. Tačiau neįsivaizdavo ir to, kad būtent jie, rodos, niekam pikta nepadarę ir nelinkėję, taps nauju neapykantos taikiniu. Jurgita ir Andrius jau spėjo įsitikinti – nors nėra jokių paaiškinamų priežasčių, lietuviai tiesiog nekenčia valdžios.

Iš pradžių piktais komentarais ir grasinimais internete vanota pirmoji Kauno pora labai nustebo, kai po kurio laiko pikti laiškai ėmė plaukti ne į savivaldybę, o tiesiai į jų namus.

„Ne juokais išsigandome, kai grasinantį laišką radome savo pašto dėžutėje. Jis buvo ne atsiųstas paštu, o tiesiog atneštas į mūsų pašto dėžę. Vadinasi, tie žmonės žinojo, kur mes gyvenam“, – siaubą kėlusį periodą prisimins Jurgita Kupčinskienė, Kauno mero žmona.

„Neišgalvoti gyvenimai“ – antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius